Seriál Sex ve městě se začal vysílat v roce 1998. Na roky 2008 a 2010 pak připadla jeho volná filmová pokračování. A protože se jednalo o úspěšné projekty, rozhodli se filmaři vytěžit z tohoto námětu ještě víc.

V pokračování seriálu se však vrátíme do 80. let, kdy hlavní postava, spisovatelka Carrie Bradshaw, navštěvovala teprve střední školu. Proto se však už se stávajícím hereckým obsazením nepočítá! A ke své životní roli se nevrátí ani kudrnatá kráska Sarah Jessica Parker (46).

Místo stávajících hereček se filmaři poohlíží po jejich mladších verzích. Carrie by si mohla zahrát třeba americká zpěvačka a herečka Miley Cyrus (19), ale definitivně rozhodnuto ještě není. K roli sexem posedlé Mirandy má nejblíž Emma Roberts (20), neteř slavné Pretty Woman Julie Roberts.

Zcela vynechány však budou postavy Charlotty a Mirandy - vzhledem k tomu, že se s Carrie seznámily až později, než během jejích školních let. A chybět bude samozřejmě i Pan Božský. Populární čtyřka se tak rozpadne, těšit se ale můžeme na nové postavy.

Fotogalerie
11 fotografií