Kdoví, kde by byla tehdy neznámá tvář dcery vlivného režiséra Aarona Spellinga, kdyby jí tatínek neprotlačil do seriálu Hotel. Ten odstartoval její kariéru a vystřelil ji do pomyslného hollywoodského nebe.

Tori se podruhé vdala za Deana McDermotta v roce 2006. Spolu mají už 3 děti: nejstaršího Liama (4), dceru Stellu (3) a nejmladší Hattie (3 měsíce). Právě poslední dcera dala Tori zabrat. Ta se marně vypořádává s pozůstatky těhotenství v podobě nadbytečných kil, která jí nejdou shodit. Tak se Tori alespoň snaží baculatou postavu halit do volného oblečení.

Když její otec zemřel, zanechal po sobě pohádkové bohatství v podobě 500 milionů dolarů, v přepočtu 10 miliard korun. To mělo být rozděleno mezi Tori, jejího bratra a jejich matku Candy, která měla spravedlivě všechny podělit. Tori, která se s matkou nestýkala dostala 800 tisíc dolarů (v přepočtu 16 milionů korun), stejně jako její bratr. Candy údajně založila pro Liama svěřenecký fond, kam uložila 10 milionů dolarů, v přepočtu 200 milionů korun.

Fotogalerie
6 fotografií