Nové zpracování klasického seriálu Dallas se objeví příští léto na televizních obrazovkách v USA. Informovala o tom televize TNT, která na stránky Facebooku fanoušků tohoto seriálu, už vyvěsila fotky. Seriál se poprvé vysílal v 80. letech. Jednotlivé epizody sledovaly desítky milionů diváků.

Děj nové desetidílné řady se soustředí na neshody mezi potomky petrolejářské rodiny Ewingů ohledně dalšího směřování dynastie. V seriálu se objeví původní protagonisté, ale i nové tváře. Arogantního ropného magnáta J.R. Ewinga zvaného "Džejár" si opět zahraje veterán Dallasu Larry Hagman, jeho manželku Sue Ellen ztvární Linda Gray. V roli Džejárova mladšího bratra Bobbyho se na obrazovky vrátí Patrick Duffy.

Fotogalerie
5 fotografií

Hvězda Zoufalých manželek Josh Henderson si podle serveru BBC zahraje Džejárova syna Johna Rosse. Hendersonův herecký kolega ze Zoufalých manželek Jesse Metcalfe ztvární roli Bobbyho syna Christophera. V seriálu se objeví také Jordana Brewter známá z akčního filmu Rychlí a zběsilí, která se jako Elena dostane do milostného trojúhelníku s mladými Ewingy.

Seriál, kde centrem děje byly spory dvou texaských petrolejářských rodin, v letech 1978-1991 vysílala televize CBS. V roce 1980 si televizi naladilo 83 milionů diváků, aby zjistili, "kdo střelil Džejára" v jedné z nejdramatičtějších dějových linií.