Tvůrci filmů o mocném prstenu, který nese jen zlost a sváry, natáčí čtvrtý díl ságy, kterou napsal J. R. R. Tolkien. Teď zveřejnili fotky některých postav. Čaroděj Gandalf (Sir Ian McKellen) je znám už prvních snímků, ale fanoušci této fantasy si už mohou prohlédnout některé další hrdiny, například Bilba (Martin Freeman) zamlada či trojici bojovníků.

Ti se jmenují Nori (Jed Brophy), Dori (Mark Hadlow) a Ori (Adam Brown). "Tito tři bratři, všichni synové jedné matky, nemohou být jeden od druhého víc odlišní. Dori, ten nejstarší, neustále hlídá Oriho, toho nejmladšího, aby se nenachladil nebo aby nebyl zabit gobliny. Nikdo neví, co většinu času dělá Nori, až na to, že je jisté, že je to riskantní a pravděpodobně nelegální. Nori, Dori a Ori jsou k sobě velmi loajální, i když bojují i mezi sebou," je o nich napsáno na oficiálních stránkách filmu Hobit na facebooku.

Gandalf je ikona, míní režisér

Fanoušci se ale samozřejmě nejvíc těší na oblíbeného čaroděje Gandalfa. Režisér snímků Peter Jackson, který rapidně zhubnul, o něm řekl: "Vousy, hlas a vůbec celkový vzhled se stal ikonickým. Když jsem vedle něho během natáčení seděl a podíval se na něj, neviděl jsem Iana, ale Gandalfa."

V posledním díle fantazijní série se objeví i známé postavy Frodo (Elijah Wood), Legolas (Orlando Bloom).

Fotogalerie
3 fotografie