Po druhém pokračování filmu Transformers přichází do kin očekávaný třetí díl. Druhý díl se nesetkal s příliš dobrou kritikou, proto režisér filmu Michaela Baye slibuje lepší děj a novou krásku po boku hlavního hrdiny, kterého hraje mladý herec Shia La Beouf.

Tou kráskou je modelka Rosi, která nahradila dračici Megan Fox. Pro světoznámou modelku to byl první filmový počin a režisér si ji nemohl vynachválit. O tom, jaké byly pravé důvody vyhazovu Megan Fox, se však s novináři už bavit nechtěl.

"Nechci se o tom bavit, ale evidentně jsme ji nahradili a myslím si, že jsme udělali dobře," dodal stroze Bay. Říkalo se, že Fox měla už během natáčení dvojky vysoké nároky a dělala problémy.

Fotogalerie
11 fotografií

Dále si ve filmu zahrají John Malkovich, Patrick Dempsey nebo Frances McDormand. V některých kinec se film bude promítat i ve 3D formátu. "Dvojka měla v sobě i dobré věci, byla zábavná a lidé na ni do kin chodili. Na druhé straně nám však některé věci nevyšly. Poučil jsem se z toho. Při třetím pokračování se vracíme zpět k základu a jsem přesvědčen, že trojka bude mnohem lepší než předešlý díl," řekl o filmu režisér Michael Bay.