Lily, kterou můžeme znát z oscarového filmu Zrození šampiona, kde hrála dceru Sandry Bullock, nyní bude hrát princeznu ve 3D pohádce po boku Julie Roberts, která ve filmu ztvární zlou královnu. Šedesátiletý otec Phil je z úspěchu své dcery více než nadšený a pomáhá jí s přípravami na roli.

Samotná Lily říká: "Sněhurka byla vždy má oblíbená pohádka! Když jsem se dočetla, že se bude znovu filmovat, řekla jsem si, že tu roli musím dostat! "

Ve filmu bude dále účinkovat Armie Hammer, který se v poslední době proslavil díky filmu Sociální síť, kde ztvárnil roli dvojčat Winklevossových. V nové Sněhurce si zahraje prince, který zachrání princeznu před zlou čarodějnicí.

Režisér Tarsem Singh se nechal slyšet, že když spatřil Lilyino obočí, okamžitě věděl, že ona je ta pravá. Nemusela se už dál snažit, měla to v sobě. Proto vyhrála konkurz.

Fotogalerie
3 fotografie

Natáčení začíná už příští měsíc, avšak bude mít tvrdou konkurenci ve filmu s názvem Sněhurka a myslivec, ve kterém hraje Sněhurku hvězda ságy Twilligh Kristen Stewart a Charlize Theron zlou královnu.

Oba filmy jsou založeny na nejznámějším filmu z roku 1937 Sněhurka a sedm trpaslíku, který se stal pro mnohé z nás dětskou srdcovou záležitostí. Nechme se tedy překvapit, zda nové technologie dokáží předčit klasiku!