Neeson se zapsal do paměti diváků například rolemi ve filmech Láska nebeská či A-Team. O Neesonovi jsme také mohli slyšet ve spojení s loňskou tragickou smrtí manželky a matky jeho dvou dětí, herečky Natashi Richardson. Listu Variety Neeson potvrdil, že mu "právě zavolali, aby udělal jednodenní natáčení v 'Pařbě 2' jako tatér v Thajsku". "A to je všechno, co o tom vím," dodal.

Vzpoura proti Gibsonovi

Žádný oficiální důvod vzpoury účinkujících proti obsazení Mela Gibsona do této role nebyl uveden. Odehrává se ale v době, kdy se Gibson potácí ve skandálu točícím se kolem nahrávek, na kterých údajně vyhrožuje a rasisticky nadává své bývalé přítelkyni. Ruská modelka Oksana Grigorijevová, se kterou má herec roční dceru, ho rovněž obvinila, že ji fyzicky napadl. Rolička v pokračování úspěšné komedie byla všeobecně vnímána jako způsob, jakým by si mohl Gibson vylepšit pověst v očích veřejnosti.

V Pařbě ve Vegas 2 se znovu sejdou Zach Galifianakis, Bradley Cooper, Ed Helms a Justin Bartha, kteří zazářili v prvním filmu v roce 2009 coby přátelé snažící se poskládat události bujného večírku v Las Vegas a najít ztraceného kamaráda. Film na celém světě vynesl více než 467 milionů dolarů (více než 8,2 miliardy korun) kasovních zisků.

Konec herecké kariéry Gibsona?

Média sledující dění ve světě celebrit v pátek spekulovala o tom, že právě Galifianakis mohl být nejvášnivějším odpůrcem Gibsonova obsazení, protože proti němu neadresně protestoval už začátkem tohoto měsíce v rozhlasovém rozhovoru. "Právě teď hluboce protestuju proti filmu, na kterém pracuju, brojím proti něčemu. Ale nemůžu ty lidi přimět, aby mi naslouchali," řekl tehdy.

Gibson naposledy účinkoval v komedii The Beaver (Bobr). Ačkoli byl film dokončen v roce 2009, prozatím není známo žádné datum zveřejnění snímku.