Soud v Beverly Hills uznal, že problémová zrzka porušila podmínku zkušební lhůty, když koncem září testy prokázaly přítomnost drog v jejím těle. Podle vlastního přiznání, které Lohan nepochopitelně „vyzvonila“ přes Twitter, šlo o kokain.

Stále nemá dost?

V červenci byla Lindsay odsouzena za porušení předchozí podmínky uložené v souvislosti s jízdou v opilosti v roce 2007 k devadesáti dnům za mřížemi a dalším devadesáti dnům v protialkoholní léčebně. Za mřížemi ale pobyla jen krátkou dobu a pak byla předčasně propuštěna.

Potom nastoupila na tříměsíční ambulantní protialkoholní léčbu, při které ji nejméně dvakrát týdně náhodně testovali na přítomnost alkoholu či drog v krvi. A zářijový test se jí stal osudovým - byl pozitivní.

Soud přitom už v červenci Lohan pohrozil, že za každou novou sabotáž léčby ji čeká měsíční vazba. Prokurátor dnes dokonce požadoval půlroční vězení! Sudí Fox byl ale z neznámých důvodů milosrdný a herečku do kriminálu nakonec neposlal. Příště, varoval Fox, to ale už doopravdy dostane „natvrdo“.

Lohan se po vynesení verdiktu tradičně rozplakala. Herečku čekají ještě psychoterapie a konzultace s odborníky na odvykání závislostem. Uvidíme, jestli to tentokrát bude něco platné, nebo to bude jen další ztráta času a hlavně peněz. Lindsay už by se měla probrat. Takhle hodní k ní soud už asi dlouho nebude.