Motorkářský guru Jesse James jí podváděl, zatímco natáčela. A také v době, když přebírala Oskara za nejlepší ženský výkon za rok 2010 ve filmu Zrození šampiona (The Blind Side). Ve své děkovné řeči přitom na manžela nezapomenula a vděk za podporu namířila i na jeho adresu. To však ještě netušila, jaký šok si pro ní její milovaný připravil...

Zahýbal jí totiž s potetovanou dračicí Michelle McGee. Bullock to zasáhlo tvrději, než čekala: "Nebyla jsem na to připravená," řekla s odstupem času stále ještě s bolestí v hlase.

Pomohl jí film o 11. září

Za znovunastartování své kariéry je vděčná režisérovi Daldrymu, který jí nabídl roli v připravovaném filmu s Tomem Hanksem a tematikou americké katastrofy spojené s 11. zářím 2001.

Připravovala se na ní i tím, že naposlouchala mnoho rozhovorů obětí teroristického útoku s jejich blízkými těsně předtím, než zemřeli. Film Neuvěřitelně hlasitě a nesmírně blízko již měl v prosinci za Atlantikem svou premiéru, do českých kin ale dorazí až v březnu 2012.

Sandře to pomohlo uvědomit si - na světě přece jen není tak hrozně. A svůj neúspěch v osobním životě hodila konečně za hlavu.

Fotogalerie
6 fotografií