Jennifer Aniston je jako sexy blondýnka skoro k nepoznání. Aniston sice nikdy nebyla šedou myškou, ale se světlými vlasy, šikmo zastřiženou hustou ofinou a dorůžova tónovaným make-upem perfektně vynikla její krásná tvář. Focení pro časopis Allure si Aniston užívala. K pózování jí stačilo jen bílé pyžamo a plyšový medvídek.

Fotogalerie
7 fotografií

Aniston chce dítě za každou cenu

Slavná herečka je stále bez chlapa, ale i přesto nyní vážně koketuje s myšlenkou, že si pořídí dítě. Přátelům se Aniston svěřila, že chce dítě ještě letos, uvedl magazín National Enquirer.

"Jennifer zvažuje všechny možnosti. Počínaje náhradní matkou až po vhodného dárce spermatu. Je rozhodnutá jít plnou parou vpřed, aby se stala mámou," sdělil jeden z přátel herečky americkému bulvárnímu plátku.

"Jennifer má pocit, že je v jejím životě perfektní chvíle pro to mít dítě. Právě teď dává přednost myšlence na adopci, ale také je ve hře možnost využít náhradní matky, jako to udělala Sarah Jessica Parker. Jiná svobodná matka, Sandra Bullock, se pro Jen stala svým způsobem příkladem, když před rokem adoptovala syna," dodal citovaný muž.

Mateřské pudy v ní zřejmě vzbudila šestiletá dcera její nejlepší kamarádky Courtney Cox Coco. S Cox se Aniston velmi často stýká poté, co se Courtney rozešla s manželem Davidem Arquettem a dokonce spolu strávily i loňské Vánoce.