"Bylo by fajn, kdyby se ty scény nedostaly na internet. Ale možná právě to je důvod, proč se ve filmu svléknout," svěřila se před časem v magazínu W Michelle Williams, která se proslavila seriálem Dawsonův svět.

Ve filmu Blue Valentine si Williams zahrála po boku herce Ryana Goslinga, avšak surově realistickou sexuální scénu natočila s hercem Mikem Vogelem. Drama režiséra Dereka Cianfrancea vypráví o vztahu manželského páru v průběhu několika let.

"Snažím se o sobě nečíst," říká matka pětileté dcery Matildy, jejímž otcem je tragicky zesnulý herec Heath Ledger. S ním si zahrála v dramatu Zkrocená hora a následně spolu začali vztah i mimo plátna kin. Ledgera našli mrtvého v hotelovém pokoji po předávkování léky. Tento týden uplynou tři roky od jeho smrti.

Fotogalerie
6 fotografií

Film o průměrném manželství

David a Cindy tvoří pár již několik let. Milují se. Nyní však přišla životní otázka, zda má jejich vztah pokračovat, obzvlášť když si Cindy uvědomila, že partner už jí nemá co nabídnout. Jejich vztah je ve slepé uličce. Děj snímku se odehrává v několika časových rovinách. Kombinuje první mladické pobláznění, sexuální zážitky a radost ze života s konečným rozčarováním a procitnutím. Film, který vypráví o průměrném americkém manželství, natočil režisér a kameraman Derek Cianfrance.