Mel Gibson není žádný beránek, vždycky byl potížista. Jenže teď se na něj provaluje jedna negativní informace za druhou. Poté, co na povrch vyplulo, že bil svou bývalou partnerku Oksanu Grigorijevu, si přisadila i herečka Winona Ryder. Ta natvrdo řekla americkému časopisu GQ, že je Gibson blázen a nazvala ho i dalšími hanlivými jmény.

Winona, která si prožila románek například s Johnym Deppem (47) a Mattem Damonem (40), je židovské víry. Před patnácti lety se do ní prý Gibson na jednom večírku kvůli tomu navážel. Navíc tam byla s homosexuálním kamarádem, který Melovým nevhodným narážkám a poznámkám také neunikl. „Byla to taková ta velká hollywoodská párty. Gibson byl tehdy dost opilý a řekl nechutný vtip o gayích. Určitě to byla narážka na mého kamaráda,“ popisovala Winona.

A na jiném večírku, na který si Ryder vzpomněla, se Mel podle slov herečky nechoval o moc lépe. „Tenkrát se choval jako blázen. Pomyslela jsem si, že je to pouhý antisemita a homofob. Nikdo mi to ale nevěřil.“ Mel je asi pěkné kvítko.