Dcera italského herce Michele Placida, který v osmdesátých letech ztvárnil v seriálu z prostředí italské mafie neúplatného komisaře Corrada Cattaniho, se v americkém filmu odhalí a nahá svádí Clooneyho.

Nejen, že na kamery ukázala přírodní trojky, ale zpod mokrých kalhotek průsvítaly i intimní partie. Sexy brunetka tak na sebe ztrhává velkou pozornost. Zřejmě by chtěla prorazit a uchytit se v Hollywoodu. Proto neváhala a odhodila všechny zábrany při natáčení erotických scén. Ve filmu tak svádí lamače ženských srdcí George Clooneyho.

Fotogalerie
4 fotografie

Sexy Italka si ale brousí zuby i na poli hudebním. Pod pseudonymem Viola vydala album Don't be shy (2005), na kterém si všech deset písní složila sama a dokonce v brzké době chystá vydání další desky. Vystřídá tak v Hollywoodu populárnější italskou hereckou kolegyni Monicu Belluci?

George Clooney hraje ve filmu Američan nájemného vraha Jacka. Poté, co se mu nevyvede jedna práce, odjíždí do malého městečka na italský venkov, kde si chce na chvíli odpočinout od strastiplného života. Netrvá to však dlouho a obdrží zprávu, že jeho další a poslední cíl žije právě v Itálii. Aby toho nebylo málo tak se zamiluje do místní krásky Clary, kterou hraje právě italská herečka Violante Placido.