Jaké to je sedět na vrcholu světa a vysmívat se smrti do tváře? To už ví americký herec Tom Cruise. Při kaskaderských scénách si doslova libuje. Neváhá tak v klidu posedět ve výšce 828 metrů nad zemí. Když už něco Cruise natáčí tak s plnou vervou. Je zastáncem názoru, že divák si zaslouží realistické scény ve filmu přímo se samotným hercem a ne kaskadérem.

V ohromné výšce trávil několik dnů

Na mrakodrapu visel Tom Cruise jako Ethan Hunt několik dní a natáčel tam scény, kdy ho pronásledují jeho protivníci. Na tiskové konferenci minulý týden, Cruise přítomné informoval, že stráví na budově mnoho hodin a dní. Ale, že podrobnosti nemůže prozradit.

"Tom se připravoval na tuhle senzaci už nějakou dobu. Věří, že pokud provádí kaskadérské kousky sám, publikum více věří jeho charakteru," řekl mluvčí slavného herce. Mezitím manželka herce Katie Holmes tráví chvíle doma v USA s dcerou Suri. V Americe nyní natáčí nový film Jack a Jill s Adamem Sandlerem, kde hraje jeho manželku. Dále se ve snímku objeví herci Al Pacino a Christie Brinkley.

Fotogalerie
4 fotografie