Sex a násilí k filmu podle Amber patří

„Ve filmu se násilí a sex objevuje, ale primárně není jen o tom, ten film má i svou vnitřní hodnotu, kam by svět spěl v budoucnosti, opravdu se to může stát, je to takové poučení pro nás všechny“ říká o filmu Amber.

Amber ale zároveň přiznala, že by rozhodně na film nenechala koukat svého malého syna právě kvůli násilným scénám a sexu. „Možná až bude v teenagerském věku, tak mu ten film pustím, ale rozhodně ne nyní, rád kouká na filmy, kde hraje jeho máma, ale nepouštím mu je všechny, jen ty přístupné," řekla herečka pro americký filmový server.

Ve filmu hraje Amber postavu Angie, která bojuje za svou dceru a dala by za ní svůj život, to samé by udělala i ve svém životě. "Můj syn pro mě hodně znamená, takže bych v momentu jedné chvíle rozhodně neváhala."

Se skotským hercem Gerardem Butlerem se Amber spolupracovalo velmi dobře. „Myslím si, že je to skvělý herec, má velké charisma a ve všech scénách jsme se doplňovali.“

Amber Valletta
Autor: hce.cz

V sexy úborech jsem si libovala

Podle herečky jsou na film rozlišné reakce. Jedním se zdá být představa ovládaných lidí hráči směšná a absurdní, druhým zase přijde fascinující. „Myslím, že film je pro lidi, kteří prostě milují akci a občas si zahrají počítačovou střílečku nebo jiné hry, rozhodně však musí brát film s jistou rezervou“ shrnuje Amber.

Podle Amber byla její postava ve filmu skvělá právě v tom, jak vypadala. Futuristické účesy a oblečení z ní dělá pravou fema fatale. „Bylo skvělé, že mi nemuseli nijak upravovat vlasy, prostě jsem si nasadila jednu z barevných paruk a šla jsem na plac, ani jsem se nemusela moc líčit, což přidávalo mé postavě na autentičnosti.“

Amber Valletta
Autor: hce.cz

I s odvážnými kostýmy, které Amber ve filmu předvádí byla smířená. „Má filmová postava Angie si sexy oblečky přímo žádala, vedle akčního hrdiny vždy patří krásný doplněk a to v podobě dračice Angie." Ve filmu tak můžete Amber vidět v poněkud absurdních šatech, ty tak náležitě dokreslují futuristickou atmosféru celého filmu.

Jestli chcete vidět Amber v plné své kráse a nahou stáhněte si už dnes od 20 hodin akční trhák Gamer.

543850:gallery:true:true