Jeden z velmi očekávaných blockbusterů tohoto filmového roku byl pomocí patentované IMAX DMR® technologie převeden do formátu pro kina IMAX a představí se díky tomu v té nejlepší dostupné obrazové a zvukové kvalitě a s nejhlubšími 3D efekty v České republice. Piráti z Karibiku se tak mohou stát opravdu velkolepým zážitkem. Ve 3D se Pirátská série představí poprvé, stejně jako v unikátním velkém formátu pro kina IMAX.

Půlnoční premiéra

V programu kina IMAX budou Piráti z Karibiku lákat diváky od své premiéry 19. května. Nedočkaví diváci, kteří budou chtít vidět trojrozměrného Johnyho Deppa jako slovutného kapitána Jacka Sparrowa a Penélope Cruz jako záhadnou pirátku Angelicu, pak mohou vyrazit na jedno z prvních představení vůbec. První představení Pirátů z Karibiku v kině IMAX pro veřejnost totiž proběhne už jednu minutu po půlnoci z 18. na 19. května.

„Na výpravné filmy jako jsou Piráti z Karibiku se všichni hodně těší. Speciální půlnoční premiéry mívají v kině IMAX vždy velký úspěch a diváci se na ně už dopředu ptají. Mají díky nim možnost vidět u nás film jako jedni z úplně prvních,“ říká marketingová Manažerka kina IMAX Adriana Vrabcová.

Na konci června pak pirátské dobrodružství vystřídá na obřím plátně další trhák ve 3D Transformers 3.

Fotogalerie
2 fotografie

Kapitán Jack Sparrow se zamiluje

Snímek Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna znovu představuje zábavu, dobrodružnou atmosféru a humor, které byly hlavním důvodem obrovského úspěchu celé série. Johnny Depp se vrací ve své ikonické roli kapitána Jacka Sparrowa ve filmu nabitém akcí a dobrodružstvím. Když se mu do cesty připlete tajemná Angelica (Penelope Cruz), není si jistý, zda se zamiloval, nebo zda se jedná o nemilosrdnou podvodnici, která ho využívá k tomu, aby nalezla legendární Pramen mládí.

Když ho přinutí vstoupit na palubu lodi Queen Anne's Revenge, které velí slavný a obávaný pirát Černovous, ocitá se Jack na neočekávaném dobrodružství, během kterého nemá tak docela jasno v tom, kdo je pro něj větší hrozbou: zda Černovous či Angelica, se kterou sdílí tajuplnou minulost.