Slavnostní večer předávání cen Anděl 2012 překvapil hlavně monstrózní scénou, kterou technici připravovali několik dní dopředu. Pěvecká soutěž, která je každoročně ve stínu Českého slavíka letos svého konkurenta položila na lopatky. Tedy co se scény, propracování večera a choreografie týče.

Scéna, která vznikla v pražském Průmyslovém paláci byla totiž doslova bombastická. „Chtěli bychom divákům tady i u televizních obrazovek nabídnout opravdu velkou podívanou,“ doufal člověk ze štábu Leška Wronky, který Anděly pořádá. A to se povedlo.

Večer zahajoval kromě Ewy Farne, také moderátor Leoš Mareš, který po několika letech na pódiu před plným sálem lidi zazpíval a dokonce zatančil cover verzi světově známého hitu Gangnam style.

Publikum jeho vystoupení přijalo s nadšením i přes to, že si to chtěl moderátor na poslední chvíli rozmyslet. "Text jsem vymyslel sám, chtěl jsem v něm zdůraznit, že večer bude v duchu pocty těm, kteří muzice rozumí. Musím ale říct, že ještě v pátek jsem chtěl celé číslo odpískat. Když jsem si ho zkoušel, došlo mi, že to nebude jednoduché," řekl Leoš webu Idnes.cz

Fotogalerie
4 fotografie