Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Český lev se blíží: Nejzajímavější outfity minulých ročníků!

/
  • Krásné róby minulých ročníků Českých lvů
    8. března 2024 ● 05:00

    Každoroční udílení cen Český lev představuje nejen oslavu toho nejlepšího z české filmové tvorby, ale i příležitost pro osobnosti z filmového průmyslu, aby zazářily na červeném koberci v nádherných róbách a s okouzlujícími šperky. Minulé ročníky byly svědky nespočetných módních okamžiků, od klasické elegance po avantgardní kreace, které se staly stejně diskutovanými jako samotné filmy.

    Při pohledu na minulé ročníky nelze přehlédnout roli rób, které byly odrazem módních trendů i osobních příběhů nositelů. Zatímco jedni dávali přednost sytým a výrazným barvám, které dodávaly jejich outfitům energii a odvahu, jiní se uchýlili k čistým liniím a neutrálním odstínům, jež působily uklidňujícím a sofistikovaným dojmem.

  • 1.

    Anna Geislerová (47)

    Aňa Geislerová, jedna z nejslavnějších českých hereček, si pro předávání cen Český lev často vybírá stříbrné a lesklé róby, které na červeném koberci nezůstávají bez povšimnutí. Její volba oblečení nejenže odráží její osobitý styl, ale také podtrhuje její postavení v českém filmovém průmyslu. Stříbrné šaty symbolizují nejen luxus a eleganci, ale v kombinaci s leskem přidávají na glamour efektu, který je pro tak prestižní událost jako Český lev zásadní.

  • 2.

    Irena Obermannová (61)

    Jako další výstřední milovnice stříbrné barvy se minulý rok ukázala spisovatelka Irena Obermannová, známá tím, že ráda do své tvorby vpisuje různé nejmenované autobiografické pletky. Jako ledová královna připlula svítivě na parket a všichni zůstali z toho lesku tenkrát stát jako přikovaní a s otevřenou pusou.
  • 3.

    Jana Plodková (42)

    Herečka Jana Plodková pro slavnostní večer Českých lvů tradičně volí bílou barvu, která jí umožňuje vyniknout na červeném koberci s elegancí a nadčasovostí. Bílá barva je často považována za symbol čistoty a jednoduchosti. Přijde v bílé i letos? 

  • 4.

    Anna Kameníková (29)

    Oblečená, či neoblečená? Nebo spíše výstřih, či nahoře bez? Takovou otázku si kladli ostatní návštěvníci při pohledu na půvabnou mladou herečku Annu Kameníkovou. Její outfit rozhodně nenechal chladným ani toho největšího škarohlída.
  • 5.

    Jitka Čvančarová (45)

    Jitka Čvančarová, která je známá nejen svými hereckými výkony, ale také svým smyslem pro módu, si pro své vystoupení na červených kobercích, včetně těch na Českých lvech, vybírá rozložité róby v nápadných barvách, které často zdobí lesk a odvážné výstřihy. Tato volba oděvu odráží Čvančarovou jako ženu s výraznou a odvážnou osobností, která se nebojí ukázat svou jedinečnost a odlišit se od davu. Její schopnost nosit róby, které kombinují smělost s elegancí, z ní dělají nepřehlédnutelnou postavu na každém večírku.

     

    Na jednom z minulých ročníků Čvančarová doslova ohromila v modelu, který už dříve vynesla na filmovém festivalu v Karlových Varech. Kousek byl inspirován nejspíše modrou tsunami a stal se od té doby legendárním. 

    Video
    Video se připravuje ...

    Jitka Čvančarová s manželem na Českém Lvu: Nabarvené ptáče je jiný vesmír. David Turek, Jan Jedlička

  • 6.

    Martha Issová (42)

    Jen růžová to může být! Martha Issová, obdivovaná pro svůj přirozený talent a charisma, si na společenských akcích, jako jsou České lvy, často vybírá šaty v dívčích a jemných odstínech růžové nebo starorůžové. Tento výběr oblečení odráží její ženskou a jemně romantickou stránku, která je v kontrastu s často silnými a komplexními charaktery, které ztvárňuje na plátně.
  • 7.

    Jenovéfa Boková (31)

    Z výstřihu k bříšku! Ještě předminulý ročník navštívila tato charismatická herečka se svou typickou ofinou České lvy s výstřihem skoro až k pupíku. Jenže samotný pupík byl středobodem ouftitu minulého. Budoucí maminka pár dnů po slavnostním uvedení přivedla na svět v roce 2023 své první miminko.

  • 8.

    Zuzana Stivínová (50)

    Na minulém slavnostním večeru Českých lvů Zuzana Stivínová zaujala v minimalistických šatech, které kromě elegantního designu vytvořily i zeštíhlující optickou iluzi, jež dokonale podtrhla její postavu. K tomuto sofistikovanému outfitu zvolila doplněk ve formě drahé kabelky od předního světového výrobce luxusního zboží, Cartiera. Tento promyšlený výběr ukázal její smysl pro detail a schopnost spojit praktičnost s luxusem.

  • 9.

    Lilia Khousnoutdinova (35)

    Lilia Khousnoutdinova v roce 2022 dorazila v minimalistických šatech s páskem barvy podporující napadenou Ukrajinu. O rok později vyrazila v mnohem stylovějších šatech – úchvatném batikovaném saténu, který svou splývavostí podtrhoval její jemnou dívčí postavu.
    Lilia s Olgou Lounovou na Českých lvech
    Autor: Archiv Blesku
  • 10.

    Tatiana Dyková (45)

    Tatiana Dyková za roky snad nejvíce změnila svůj styl. Z černovlasého diblíka se stala blonďatou elegantní dámou s drahými luxusními doplňky.

  • 11.

    Denisa Nesvačilová (32)

    Denisa Nesvačilová volila minulý rok spíše jednoduchost. Samotná róba, kterou herečka vynesla, neupoutala svou tradičností tolik zrak, ale minulý rok rozhodně přilákala pohledy tehdy nevěrného scenáristy Petra Kolečka (39), který od ní nemohl odtrhnout oči.

  • 12.

    Markéta Irglová (36)

    Markéta Irglová, držitelka Oscara za původní píseň k filmu Once, se na udílení Českých lvů minulý rok objevila v opravdu nápadných šatech. Tyto červené šaty s dlouhými rukávy a mašlí u krku přitahovaly pozornost svým bohatým zdobením a lesklými flitry, které rozzářily celou událost.

     

    Jejich krátká délka a průhledná látka dodávaly šatům jemnost a ženskost, zatímco robustní černé lodičky na vysokém podpatku dodaly celému vzhledu moderní šmrnc.

  • 13.

    Alena Doláková (35)

    Tato vyškovská rodačka zvolila jemný dámský asymetrický střih šatů půvabně kombinovaný se sofistikovaným volánkem. Hereččina róba se stala rozhodně velkou odbočkou od outfitu předminulého ročníku, kdy Alena vsadila na syrovou přitažlivost sexy šatů. 

  • 14.

    Letošní ročník

    S blížícím se dalším ročníkem Českých lvů roste zvědavost a očekávání. Jaké outfity si pro nás připravily české celebrity tentokrát? Budeme svědky dalšího průlomu v módních trendech, nebo se dočkáme nostalgického odkazu na oblíbené momenty z minulosti? Jedno je jisté – červený koberec Českých lvů zůstává fascinujícím místem, kde se snoubí umění filmu a módy.

  • 15.

    Galerie

    Na více fotek se podívejte do galerie.

    Video
    Video se připravuje ...

    Jitka Čvančarová s manželem na Českém Lvu: Nabarvené ptáče je jiný vesmír. David Turek, Jan Jedlička

    Fotogalerie
    91 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 5

lekno: Modrá hedvábná fantazie je kreativní módní zázrak ! Jak se to celé vůbec udrželo na těle, že při tom výstřihu nespadlo všechno dolů z Jitky ? 😁 Mně se ta krásně třpytivá róba líbí. Śaty jsou neobvyklé. Ano, jsou asi moc výrazné až bombastické, nepřehlédnutelné – vhodné pro Rubensovy kypré ženy z jeho obrazů. V takových šatech by se hubenější postava s poprsím velikosti 1 či 2 – utopila. Ale Jitce Č. - sluší. Zvýraznili její pas a ženskou linii těla. Měla hezké i ty další růžové šaty.. 👍 Líbí se mi také zelenkavě-bělasé šaty od Lilie Kh. Hezké jemné barevné sladění i střih. Tatiana D. má taky zajímavou róbu - zlatavou. Je tam více pěkných šatů ve fotogalérce..

(08. 03. 2024 21:09)

Rose Haupt: Ta modrá hedvábná halucinace to je opravdový "módní zločin".
Není to nic osobního, paní Čvančarovou mám ráda.
Ale ty šaty 🙄, které ani nevypadají jako šaty, ale jako obrovský kus zmuchlané látky nějak prapodivně seskládaný, ty jsou prostě příšerné. Velká škoda té látky.
Asi bych oslovila opravdovou/ého návrhářku/e a ten děs bych nechala přešít na skutečné a slušivé elegantní šaty.
👗

(08. 03. 2024 17:58)

Rose Haupt: 👍👍👍

(08. 03. 2024 17:44)

Andre Zeman: To je velice jednoduché. Ta fotka je z roku 2022. Celej článek je paskvil, protoze tam jsou splácaný i fotky z Českýho slavíka. To je jedno, to je taky “vod Český”.😂

(08. 03. 2024 12:27)

paralenka: Opravdu vypovídající fakta : "Lilia Khousnoutdinova v roce 2021 dorazila v minimalistických šatech s páskem barvy podporující napadnutou Ukrajinu." Mě jen zajímá, proč ta Kousnoutcosi podporovala UA v roce 2021!!! 👎 👎 👎 Že by věštkyně, co věděla co bude za rok?!

(08. 03. 2024 08:05)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy