Fanoušci ale nebudou jásat dlouho. Kim Cattrallová coby Samantha Jonesová se v druhé sérii jen mihne. Konkrétně se objeví pouze v jedné scéně. Podle dostupných zdrojů herečka natočila scénu 22. března v New Yorku, bez toho aniž by se setkala s ostatními hvězdami seriálu, včetně své úhlavní nepřítelkyně Sarah Jessicy Parkerové.

V té scéně bude mít Samantha, která se v rámci děje seriálu přestěhovala do Londýna, telefonický hovor s Carrie Bradshawovou (Sarah Jessica Parkerová). Navážou tak na první sérii, kde se domluvily, že se sejdou, aby se usmířily.

Právě kvůli Parkerové měla před časem Cattrallová odmítnout nabídku na natáčení dalšího pokračování Sexu ve městě. Zatímco v seriálu jsou Carrie se Samanthou blízké přítelkyně, ve skutečnosti si nikdy nepadly do oka a svou zášť vůči sobě dávaly najevo i na veřejnosti.

Seriálovou Samanthu nakonec přesvědčil až sám předseda představenstva a generální ředitel HBO Casey Bloys. Druhá série bude mít premiéru 22. června, ale fanoušci se své oblíbené milovnice sexu nedočkají dřív než v srpnu.

Video
Video se připravuje ...

Hodina dějepichu 38: Sex ve městě Reflex.cz

Fotogalerie
37 fotografií