Britský herec, nám nejznámější v roli marvelovského superhrdiny Doctora Strange, zažil se svou rodinou chvíle hrůzy.  Na jeho pozemek vnikl 35letý šéfkuchař Jack Bissel a s výkřiky "Vím, že jsi se sem nastěhoval, doufám, že tu všechno lehne popelem!" se pohyboval po jeho pozemku s vyvrhovacím nožem.

Herec se svými třemi dětmi a manželkou Sophií Hunterovou (45) byli v té době doma a slyšeli vetřelce, jak venku vykopává bránu jejich vily a křičí. Celý konflikt eskaloval, když Bissel rozbil o zeď domů několik květináčů, vypáčil intercom nožem a naplival na něj. Poté pozemek opustil. Policie jej vypátrala a usvědčila později podle DNA z jeho slin.

Ačkoliv se incident odehrál již dříve, tak teprve teď pronikl na veřejnost i se všemi děsivými detaily. Během soudního procesu žalobci uvedli, že Bissell údajně řekl majiteli nedalekého obchodu, že se chystá vloupat do Cumberbatchova domu a zapálit ho. Jeho motivace a vztah k slavnému oscarovému herci je dosud neznámá.

„Celá rodina byla samozřejmě naprosto vyděšená a myslela si, že se ten chlap dostane dovnitř a ublíží jim. Naštěstí to nikdy nezašlo tak daleko. Benedict a Sophie od té doby prožili mnoho bezesných nocí v obavách, že by se mohli znovu stát terčem útoku," vypověděl hercův blízký přítel pro Daily Mail. „Skutečnost, že šlo o promyšlený útok, to dělá mnohem děsivějším."

U soudu šéfkuchař z hotelu Beaumount přiznal svoji vinu a byl 10. května odsouzen.

Video
Video se připravuje ...

Spot k filmu Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství: Nová marvelovka bude horor! Falcon

Fotogalerie
43 fotografií