Vývoj na poli mobilní fotografie šel za posledních několik let neskutečně kupředu. Kvalita fotografií jde prakticky neustále nahoru, stejně jako rozlišení fotoaparátů. Jediným problémem byla schopnost chytrých telefonů pořizovat snímky za špatných světelných podmínek nebo v noci. Většinou z toho vzešly jenom rozmazané šmouhy, nejasné obrysy nebo zrnité snímky. O špatné kvalitě videa ani nemluvě.

Autor: vivo Tech GmbH

To je ale už minulostí, díky nejnovějšímu smartphonu vivo X90 Pro, který byl vyvinut tak, aby dokázal pořídit perfektní záběry vás i vašeho okolí doslova ve dne i v noci. Díky zadnímu jednopalcovému snímači s vyšší citlivostí na světlo posouvá vivo X90 Pro noční fotografie i videa na zcela novou úroveň. Pomáhá tomu také dokonalejší stabilizace obrazu, speciální čip vivo V2 spolupracující s umělou inteligencí pro doladění každého záběru a bohaté možnosti nastavení fotoaparátu i doplňkových funkcí pro zajištění těch nejlepších fotek i videí.

S nadcházejícím jarem si tedy můžete směle naplánovat romantickou procházku spojenou s focením selfie portrétů nebo rovnou natočení nějakého zamilovaného vyznání při měsíčku. Díky speciálnímu nočnímu režimu pro nahrávání videa v rozlišení až 4K máte jistotu, že každá vteřina na videu bude zachycena v jasných a živých barvách, se kterými vaše vzpomínky rozhodně jen tak nevyblednou.

Autor: vivo Tech GmbH

Výkon, který jen tak něco nezastaví

Smartphone vivo X90 Pro vás ale potěší i v případě, že hledáte elegantního parťáka s vysokým výkonem pro práci i zábavu. Je totiž vybaven dvěma procesory pro maximální výkon a vylepšeným systémem chlazení, takže si hravě poradí i s nejnáročnějšími mobilními hrami aniž by se zahřál víc, než je zdrávo.

Nejen mobilní hry, sledování multimediálního obsahu nebo hromadný videohovor s přáteli si vychutnáte na jeho 6,78palcovém OLED displeji. Ten je vyladěn tak, aby redukoval produkci škodlivého modrého světla a blikání obrazovky, což jsou hlavní faktory pro pohodlí očí i při delším používání a vy tak nemusíte mít strach z bolavých očí nebo hlavy ani po dlouhém herním či seriálovém maratonu.

Autor: vivo Tech GmbH

Pokud se naopak chcete naplno ponořit do dalšího kola hry nebo zbrusu nového dílu oblíbeného seriálu, nezastaví vás ani nedostatek energie v mobilu. Díky vylepšenému systému nabíjení dokážete v rychlém režimu nabít svůj vivo X90 na 50 % energie už za 8 minut a 10 sekund! O moc pomalejší není ani vyvážený režim pro každodenní nabíjení, který dokáže baterii zcela nabít za pouhých 29 minut. Díky tomu vám bude váš nový smartphone neustále k dispozici.  

Autor: vivo Tech GmbH

Více informací naleznete na www.vivo.com  nebo na IG vivo_czech. Nový smartphone vivo X90 Pro je možné zakoupit u maloobchodních prodejců za cenu 26 999 Kč.