Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Erotické dusno na Oscarech: Krásky v síti!

/
  • Krásky v síti!
    14. března 2023 ● 05:00

    Samotný oscarový galavečer byl z hlediska módy poměrně usedlý, dámy se ovšem parádně rozparádily na následné afterparty tradičně pořádané módním magazínem Vanity Fair. Příliš prostoru pro fantazii věru neponechávaly...

  • 1.

    Známá provokatérka

    Emily Ratajkowská (31) ve zcela průsvitných stříbrných šatech dostála pověsti vyhlášené provokatérky. Všichni mohli vidět její kalhotky i prakticky celá ňadra, z nichž jen bradavky zakrývaly copánky spletené textilie. A ty udržet na místě při pohybu byl úkol skoro nadlidský...

    Emily Ratajkowski
    Autor: Reuters
  • 2.

    To si piš!

    Husím brkem se kdysi psalo, herečka Hunter Schaferová (24) ze seriálu Euforie si jím vystačila na celý vršek svého párty outfitu!  Překrývalo spolu s gumičkou pouze hereččiny bradavky...

    Párty po Oscarech - Hunter Schafer
    Autor: Reuters
  • 3.

    Rafinovaný topík

    Ňadry se pochlubila také Zoe Saldanaová (44). Svou štíhlou postavu zvýraznila dlouhou černou sukní až po zem, k ní kontrastně zvolila přistřižený průsvitný zlatý top. Použitá látka končila přesně pod prsy, a tak se přítomní měli čím kochat.

    Zoe Saldana
    Autor: Profimedia.cz

  • 4.

    Jen v podprsence

    I Olivia Wildeová (39) ukázala své poprsí, byť velikostí spíš skromnější. Oblékla asymetrickou bílou róbu s jedním rukávem, která odhalovala její černou koženou braletku.

    Olivia Wilde
    Autor: Profimedia.cz
  • 5.

    Pusu na to!

    Není odvázaná párty bez pořádné líbačky. Zde se o ni trochu netradičně postaraly Kendall Jennerová (27) a Gigi Hadidová (27). Obě modelky jsou kamarádky už od dětství.

    Oscarová líbačka.
    Autor: Getty Images
  • 6.

    Zpěvačka v síti

    Sedmatřicetiletá zpěvačka Chiara po předávání Oscarů zazářila na večírku v jednoduchých průhledných šatech. Síťovaná róba s hlubokým výstřihem a spodním prádlem odhalovala každý centimetr její neuvěřitelné postavy.
    Chiara
    Autor: Profimedia.cz
  • 7.

    Záda k nakousnutí

    Americká zpěvačka italského původu Lady Gaga se letos také nebála ukázat trochu té holé kůže. Na večírek Vanity Fair zvolila róbu, pod kterou prosvítala její nahá záda s tetováním a skoro celou horní polovinou pozadí!

    Lady Gaga
    Autor: Profimedia.cz
  • 8.

    Galerie

    Video
    Video se připravuje ...

    Kdo a co vynesl na Oscary? Zářily Kidmanová, Weaverová i Berryová Reuters

    Fotogalerie
    78 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 2

Gretka: Toto je za hranou vkusu, to mohou jí na nudy pláž a ne se vystavovat mezi oblečenými, na to by měli návrháŕe zavřít a celebrity nepouštěl, bohužel už začínají i u nás napodobovat, Kordula už začala, krása společenských šatů mizí a přednost má nahota, Sodoma.

(14. 03. 2023 11:57)

jasnavolba: Oscarová špína,humus,hnuj dnes se jim říká celebrity,jak neukáži selikony,pipiny nechutná jim je to luza!

(14. 03. 2023 09:28)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy