Britský fešák Robert Pattinson, jenž naposledy kina opanoval coby temný rytíř Batman, anebo zazářil ve sci-fi snímku Tenet, už dávno není tím sladkým mladíkem z teenagerské ságy Stmívání, co v noci šmíroval svou vyvolenou. Proti zařazení mezi hollywoodské sexsymboly Robert bojuje skutečně originálním způsobem - na pařížském týdnu pánské módy, kde byl jednou z hlavních hvězd, zvolil notně femininní outfit.

Na přehlídku luxusní značky Dior, které je herec tváří pro kolekci jaro/léto 2023, dorazil Robert v oblečení, které jako kdyby si vypůjčil ze šatníku své starší sestry. Zvolil modrou, skládanou sukni, vysoké, černé podkolenky, černé holínky a hnědou huňatou bundu, co připomínala kožíšek. A svým téměř až otráveným výrazem, který nasadil snad na všechny fotky, jako kdyby dával všem kolem sebe jasně najevo, že ho nějaká kritika vůbec nezajímá...

Video
Video se připravuje ...

Zakončení Varů 2018: Pattinson uvedl dav do extáze, vrhnul se mezi fanoušky Jan Jedlička

Rozhodně se mu podařilo zaujmout - fotoaparáty všudypřítomných novinářů se soustředily výhradně na něj. A i když není prvním slavným mužem, co vynesl do společnosti sukni, jisté je, že zrovna u představitele netopýřího muže by to určitě nikdo nečekal. Podívejte se do naší galerie a posuďte sami, jak to držiteli Ceny prezidenta MFF Karlovy Vary pro rok 2018 slušelo. Anebo neslušelo? Posuďte sami.

Fotogalerie
32 fotografií