Letošní Vánoce musel Štefan Margita poprvé prožít bez své milované Haničky Zagorové (†75). Podpořit ho přišel alespoň jeho kolega a blízký přítel Michal Kindl (34) s manželkou Bárou a dcerou Adeline (1,5). 

Holčička je pro slavného zpěváka jako vnučka. Dokonce je po něm pokřtěná jako Stephanie... Jenomže to se vůbec nelíbí její pokrevní babičce, Zuzaně Lipavské. „Margita nikdy nebyl a není její dědeček!“ namítla důrazně o svátcích na svém Facebooku. Kvůli tomu, že mladá rodina byla na Vánoce u Margity, měla prý ona zcela zkažený Štědrý den.

Lipavská se rozepsala o svých pocitech a Margitu vůbec nešetřila. Přeji vám všem, aby se vám nikdy nic tak strašného nepřihodilo. Aby nepřišel někdo, kdo vám zničí všechno, co jste v životě budovali, kdo vám vezme děti a vnoučata, přestože jste mu důvěřovali. A když už k tomu dojde, nedejte se,“ popřála všem svým blízkým dotčená žena. Podle ní současnou situací trpí i sama Zagorová, která už se nemůže bránit a nic takového prý nikdy nechtěla. Všechno má být vina Štefana Margity. 

Operní pěvec s něčím takovým ovšem naprosto nesouhlasí. „Paní Zuzanku jsem potkal tak třikrát v životě a vždy se chovala velice mile, tak najednou je překvapující její reakce, ale jaký má vztah ze svou dcerou, opravdu netuším. Ale moje jméno se jí asi hodí použít jen kvůli tomu, že se k nim chovám hezky a přijal jsem je jako vlastní rodinu? Docela smutné. Přeju jí zdravý nový rok a ať si to oni sami vyříkají,“ vyjádřil se k věci pro extra.cz. 

Video
Video se připravuje ...

První úsměv Margity po smrti Zagorové: Žal zahání prací Hana Höschlová

Fotogalerie
72 fotografií