Všestranný společník

Nejsou to ale jenom zdlouhavé cesty na výlety, kdy se hodí mít v kapse nebo v batohu malé pouzdro s praktickými bezdrátovými sluchátky. Místo se pro dobrou hudbu – nebo třeba pro oblíbené podcasty – najde vždy a všude. Ať už to jsou cyklovýlety, turistika nebo běh, sluchátka B100 od Panasonic zkrátka využijete téměř při každé příležitosti. Dokonce s vámi vydrží nabitá až 16h. Mají dokonce nově přepracovaný ergonomický design, díky kterému dobře drží v uších, takže se vám už nebude stávat, že by z nich vypadávala. Sluchátka využijete ale i během telefonátů, když zrovna máte obě ruce plné nebo když se vám mobilní telefon jednoduše u ucha držet nechce. Dotykový senzor na každém sluchátku umožňuje jejich hladké ovládání.

Autor: PANASONIC CZECH REPUBLIC,s.r.o.

Kvalitní poslech kdykoli a kdekoli

Kromě toho, že sluchátka B100 skvěle padnou do všech uší, také velice dobře hrají. Systém XBS Extra Bass zajišťuje to, že hrají čistě, ale že zároveň mají i hluboké basy. Hudbu si tak konečně budete moci vychutnat naplno, i když zrovna budete přecházet rušnou křižovatku. Zastrašit se nenechte ani letními bouřkami nebo přeháňkami. S vodou, potem i prachem si sluchátka díky IPX4 certifikaci totiž snadno poradí.

Sluchátka Panasonic RZ-B100W budou v prodeji za cenu 1 799 Kč. Milovníci hudby si mohou vybrat mezi bílou a černou variantou.

Autor: PANASONIC CZECH REPUBLIC,s.r.o.

O společnosti Panasonic

Společnost Panasonic Corporation je celosvětovým lídrem ve vývoji inovativních technologií a řešení pro nejrůznější aplikace v oblasti spotřební elektroniky, bydlení, automobilového průmyslu a B2B. Společnost, která v roce 2018 oslavila 100. výročí svého založení, má 522 dceřiných společností a 69 přidružených společností po celém světě a za rok končící 31. března 2021 vykázala konsolidované čisté výnosy ve výši 54,02 miliardy eur (6 698,8 miliardy jenů). Společnost si dala závazek budovat, prostřednictvím spolupráce na inovativních řešeních, nové hodnoty a využívá své technologie k vytváření lepšího života a lepšího světa pro zákazníky. Další informace o společnosti Panasonic naleznete zde.