S prostou fotkou sychravého počasí za oknem bývalá Bond girl přiznala, že je také nakažena. „Jsem zamčená doma, byla jsem pozitivně testována na koronavirus. Jsem nemocná už týden. Pociťuju hlavně horečku a slabost. Starejte se o sebe a berte to vážně.“ Zprávu i s poselstvím také přetlumočila do azbuky svým ukrajinským fanouškům.

Kde se Kurylenková nakazila, není jasné. Na filmovém place to ale nebylo. Momentálně nemá rozdělaný žádný nový projekt, poslední film natočila v roce 2018. V komentářích jí kromě řádových fandů píšou i hvězdní kolegové - Milla Jovovichová (44) přeje brzké uzdravení a za Olgu se modlí, herec Christian Cooke (32) posílá srdíčka.

Kurylenková se zařadila mezi infikovanou „smetánku", do níž kromě Hankse a Wilsonové patří i někteří vrcholoví sportovci a politici, např. manželka kanadského premiéra Justina Trudeaua (48).

Kromě postavy Bond girl Camille Montesové se Kurylenková do povědomí diváků zapsala také rolemi ve filmech Hitman, Nevědomí nebo Johnny English znovu zasahuje.

Dalším slavným, který se nakazil koronavirem, je britský herec a hvězda akčních filmů Avengers Idris Elba. Zprávu též oznámil na sociální síti, kde potvrdil svoji diagnózu s tím, že i přes pozitivní test na koronavirus nemá žádné příznaky a cítí se „ok“. Nyní zůstává v domácí karanténě. „Zůstaňte doma a buďte pramgmatičtí,“ apeluje na ostatní herec, který byl v roce 2018 magazínem People vyhlášen za nejvíce sexy muže planety.

Fotogalerie
55 fotografií