„V Kanadě byl i se svou maminkou a babičkou obou kluků. Ale prožili tam něco, co je zničilo. Tomáš o tom povídal své holce do telefonu a tu to tak vyděsilo, že svátky nesvátky, hned nasedla na nejbližší letadlo a přijela svého přítele podpořit. Šestadvacátého už byla u něj,“ prozradil pro extra.cz hokejistův kamarád.

Co konkrétně hokejového útočníka tak vykolejilo, ale prozradit nechtěl. Lucie Šafářová trávila svátky doma v Brně a připravovala se na poslední profesionální turnaj ve své tenisové kariéře. Takže to, že se jen tak sbalila a odletěla za Plekancem do Kanady, muselo mít velmi vážný důvod! Spekuluje se o tom, že Vondráčková proti němu poštvala děti, což ostatně naznačil nedávno i sám Plekanec.

„Asi nejsem první, kdo tohle zažívá. Že při složitém rozvodu manželka zachází s dětmi, jak si sama usmyslí. Dělo se to i v Kanadě, děje se to i teď. Bohužel na to nejvíc doplácí právě kluci, kteří mají neskutečný binec v hlavě. Je to poznat při každém telefonátu s Matyášem, který se mámy například ptá, co může říct a co ne,“ uvedl na konci listopadu Plekanec pro iDnes.cz.

„Snad je ale Lucie sama se sebou a s tím, co se jí podařilo, moc spokojená,“ dodal ještě ironicky kamarád Plekance. To, že za hokejistou Šafářová bez zaváhání přiletěla, ukazuje, jak moc je jejich vztah vážný a jak velkou oporou mu v tomto těžkém období je.

VIDEO: Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video
Video se připravuje ...

Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá! FTV Prima

Fotogalerie
64 fotografií