Angelina Jolie (41) začala v roce 2004 točit film s Bradem Pittem (52) a během několika společně strávených dnů mezi nimi přeskočila jiskra. O rok později se Brad rozvedl s herečkou Jennifer Aniston (47) a svůj život věnoval pouze krásné Angelině. 

Letos v únoru začal Pitt natáčet další film „Spojenci“. Během natáčení předváděl milostné scény s francouzskou herečkou Marion Cotillard (40). Angelina začala dost žárlit. Domnívala se, že manžel cítí k herecké kolegyni něco víc. O tom, zda spolu prožili nějaký románek, se spekuluje dodnes. 

Angelina podala žádost o rozvod nečekaně, a tak se vyskytly domněnky, že za tím mohla stát třetí osoba, a to právě Marion Cotillard. Ta tato tvrzení vylučuje a nechce s tím být spojovaná. 

Video
Video se připravuje ...

Šokující informace o rozvodu Pitta a Jolie! A v Praze střílel šílený senior redakce Blesk

Marion tvrdí, že je spokojená po boku Guillauma Caneta (43). „Marion a Guillaume jsou šťastní a tento druh pomluvy není to, co by Marion chtěla slyšet,“ cituje Daily Mail zdroj, kterým je údajně blízký přítel rodiny. „Tato aféra je pro ni obrovský šok,“ dodal zdroj. Zda je to pravda, ukáže čas.

Fotogalerie: Rozvod Jolie a Pitta: Bitva o 10 miliard a…
62 fotografií

  VŠE O ROZVODU ANGELINY JOLIE A BRADA PITTA – ZDE!!!

Fotogalerie
19 fotografií