Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

10 nejlepších videoher zítřka: Veletrh E3 2015 odhalil nový Doom i překvapivý Ghost Recon Wildlands

/
  • Veletrh E3 2015 odhalil spoustu zajímavých videoher. Tohle jsou ty nejlákavější z nich.
    Veletrh E3 2015 odhalil spoustu zajímavých videoher. Tohle jsou ty nejlákavější z nich. (Oficiální zdroj)
    16. června 2015 ● 13:42

    Největší a nejznámější videoherní veletrh je opět tady! E3 2015 odhalil celou řadu nových pecek, na které se budou hráči třást v následujících měsících. Představen byl dlouho očekávaný restart akční hororové sci-fi série stříleček Doom nebo fandy RPG vymodlený Final Fantasy VII Remake. Tohle je 10 největších nadcházejících videoherních hitů, o kterých ještě jistě uslyšíme.

  • 1.

    Doom

    Přišel, rozstřílel všechno a všechny na kaši a zvítězil. Legenda Doom se vrací v restartu, který respektuje první dva nejznámější díly série. Zpět jsou všechna monstra, hororové sci-fi pojetí a tradiční zbraně jako motorová pila nebo dvouhlavňová brokovnice. Tempo hry je ale svižnější, protivníky budete bít hlava nehlava i holýma rukama a dojde i na rozšlapování lebek.
    Video
    Video se připravuje ...

    Doom E3 2015 trailer Oficiální zdroj

  • 2.

    Final Fantasy VII Remake

    V tuhle hru už fandové RPG (her na hrdiny) přestali doufat. O remaku kultovního Final Fantasy VII, který je nejenom považován za nejlepší hru série, ale zároveň i za nejlepší RPG všech dob, se totiž mluví více než deset let. Nová grafika je neskutečná, výkon PlayStation 4 (originál vyšel na PS1) dá vyniknout příběhu Clouda Strifa bojujícího proti zlotřilé megakorporaci Shinra v nové podobě. Tohle je hra, u které buleli i dospělí chlapi.
    Video
    Video se připravuje ...

    Final Fantasy VII remake E3 2015 trailer Oficiální zdroj

  • 3.

    Star Wars: Battlefront

    Kdysi dávno v jedné předaleké galaxii spolu svádí boj proradné impérium a rebelové. Multiplayerová modla všech příznivců Star Wars se dočká na nové generaci konzolí vzkříšení. Hráči budou bojovat na ledové planetě Hoth, písečné Tatooine nebo lesnatém Endoru. Zahrát si bude možné i za známé postavy včetně Darth Vadera a Bobba Fetta.
    Video
    Video se připravuje ...

    Star Wars Battlefront E3 2015 Trailer Oficiální zdroj

  • 4.

    Gears of War 4

    Nový hrdina, tajemné prostředí planety se dvěma měsíci a děsivá, dosud nespatřená monstra. Po pár okamžicích hraní je však jasné, že tohle je Gears of War každým coulem. Série se konečně dostává i na Xbox One. Všechny její ingredience jako krycí systém, řezání protivníků i drsňácké hlášky nebudou chybět. Ale kde je Marcus?
    Video
    Video se připravuje ...

    Gears of War 4 E3 2015 trailer Oficiální zdroj

  • 5.

    Fallout 4

    Hráč vylézá z protiatomového krytu Vault 111 jako jeho poslední přeživší. Svět je zničený jadernou válkou a všude pobíhají mutanti. Postapokalyptické prostředí bude stejně děsivé jako poutavé. Pokračovatel jedné z nejosobitějších RPG sérií nabídne spoustu možností, jak vylepšit postavu a obrovský svět. Jo a váš parťák je vlčák.
    Video
    Video se připravuje ...

    Fallout 4 E3 2015 trailer Oficiální zdroj

  • 6.

    Mass Effect: Andromeda

    Nová galaxie, nové dobrodružství, noví nepřátelé a nový hrdina. Mass Effect se vrací s odzbrojující grafickou silou grafického enginu Frostbite. Svou postavu si bude možné tradičně stvořit a vylepšovat způsoby, které umožňuje jen sci-fi žánr. Čtvrtý Mass Effect je jinak dosud velkou vesmírnou záhadou.
    Video
    Video se připravuje ...

    Mass Effect Andromeda E3 2015 trailer Oficiální zdroj

  • 7.

    Ghost Recon Wildlands

    Wow, pardon, wooooow. Nový Ghost Recon vypadá tak, že tomu nelze ani uvěřit. Extrémně detailní grafika odhalila otevřený svět s pouští, skalisky, džunglí i městy. Hratelnost se ponese v duchu naprosté volnosti výběru misí. K dispozici bude spousta ovladatelných vozidel a vyzkoušíte si i seskok s padákem. Půjde o svižnou akci plnou plížení, střelby i drsných postav. Černý kůň našeho žebříčku.
    Video
    Video se připravuje ...

    Ghost Recon Wildlands E3 2015 Trailer Oficiální zdroj

  • 8.

    Rainbow Six Siege

    Hon na teroristy pokračuje. Ubisoft představil na E3 2015 novou ukázku z chystané týmové taktické akce. Vidět na ní bylo francouzské velvyslanectví v Pobřeží slonoviny. Je jen na speciálním týmu, aby zneškodnil teroristy, osvobodil rukojmí, zlikvidoval všechny bomby a přežil s hlavou na krku. Postupovat se musí tvrdě, ale s rozmyslem.
    Video
    Video se připravuje ...

    Rainbow Six Siege E3 2015 trailer Oficiální zdroj

  • 9.

    Uncharted 4: A Thief‘s End

    Archeolog Nathan Drake si probojuje cestu i na PlayStation 4. Kromě dechberoucí grafiky to budou silné a výrazné postavy a nápaditá akce plná přestřelek, akrobatického šplhání a tentokrát i jízdy v autech. To vše v líbivých exotických lokacích, jak je už u Uncharted zvykem.
    Video
    Video se připravuje ...

    Uncharted 4: A Thief's End E3 2015 trailer Oficiální zdroj

  • 10.

    Halo 5: Guardians

    Master Chief a další Sparťané se vrátí v prvním originálním díle pro Xbox One. Ten se soustředí jak na příběhovou kampaň, tak na multiplayer. Story se bude točit nejenom kolem Master Chiefa, jenž se snaží zachránit celou galaxii od nebezpečné hrozby, zatímco mu jde po krku Sparťan Locke. Příběh bude možné hrát kooperativně až ve čtyřech. Na E3 2015 byl představen nový, upravitelný multiplayerový režim Warzone až pro 24 hráčů.
    Video
    Video se připravuje ...

    Halo 5: Guardians E3 2015 trailer Oficiální zdroj

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy