ONLINE CHAT
Ahoj Gábinko, moc jsem Ti fandila :) Mohu se zeptat zda máš na sobě něco umělého? :) (Lucie )
Foto
Ahoj Luci, umělé mám nehty, jinak příroda :) Děkuji všem za gratulace a za pěkné otázky. Vážím si vaší podpory! Přeji vám krásný zbytek víkendu a užijte si sluníčko! Vaše Gabča :-)
Zdravím Vás Gábinko,jsem ráda, že vyhrála rodačka z Brna, tam jsem prožila své dětství,o to jste mi bližší, milá ,byla jste naší favoritkou,blahpřejeme(Hanka)
Foto
Dobrý den Hani, děkuji za podporu! Také jsem ráda, že se Brnu poštěstilo :-) Krásný den.
Ahoj, gratuluji k vítězství!!! Kam si chodila v Brně na gympl?(Sisi z brna)
Foto
Ahoj Sisi, na Jarošku :-)
Obrovská gratulace Gábino, jsem moc rád, že jste vyhrála zrovna Vy. :) Máte nádhernou tvář, dokonalé tělo, je radost na Vás pohledět. :) Přeji Vám mnoho dalších úspěchů. :)(pavel)
Foto
Dobrý den Pavle, moc děkuji, vážím si toho! Krásnou neděli!
Barvíte se?(Denisa)
Foto
Do soutěže miss jsem se nebarvila. Franck Provost mi vlasy promelíroval a dodal lesk.
Chceme jen popřát krásné Gábince! Moc si to užívej jsi hvězdička nejkrásnější.(Rosinkovi)
Foto
Moc děkuji Rosinkům :)
Kdo tě do spitěžě přihlásil? :) A jak probíhalo sedmifinále atd.? ;) A ještě poslední otázečka :D Co jsi dělala za volnou disciplýnu? A bylo tam hodně holek na výběr? :O PS. jsi moc krásná! :3(Terka )
Foto
Ahoj Terezko, přihlásila mě mamka. Semifinále bylo náročné, měly jsme rozhovory s porotou, představení, promenádu v plavkách a volnou disciplínu (moje byla hra na klavír). Dívek se zúčastnilo 50, takže do byl dlouhý den :-). Děkuji! Krásný den!
dobry den, dcera se tež zučastnila, letoš.castingu na miss, ale mela jsem pocit , že se skromnosti nikam nedojde, nektere se chvalou vznašely,je to o tom mit velka ramena, mam pocit že ten puvab skromnosti monikou židkovou skončil, ale jste ji velmi podobna moc gratuluji fandila jsem vam (blanka)
Foto
Dobrý den, mě přihlásila mamka, já si absolutně nevěřila a jela jsem z Brna až do Ústní nad Labem, aby o tom nikdo nevěděl. S postupem jsem nepočítala a v podstatě jsem se ani nijak nepřipravovala. Vítězství mě proto neuvěřitelně překvapilo. Myslím, že to bylo i vidět, emoce jsem neudržela. Doporučuji dívkám, ať soutěž určitě zkusí, ale ať jsou samy sebou. Já soutěž neřešila a chtěla jsem si ji co nejvíce užít, což se mi podařilo a o to více si vítezství cením! Přeji Vám krásnou neděli a hodně štěstí.
Dobrý den Gábino. Gratuluji Vám. Zajímalo by mě, jak si udržujte při 175 cm váhu 54 kg? Musíte se hodně hlídat, nebo máte prostě od přírody kliku ? Mějte se fajn a hodně štěstí. (Nikka)
Foto
Dobrý den Nikko, to maminka :-). Mějte se hezky!
Ahoj, moc gratuluji a z těch keců (co už jsem si stihla přečíst) si nic nedělej! Jsi krásná a hodně štěstí! :))(Barča)
Foto
Ahoj Baru, děkuji, jsi moc hodná a vážím si tvé zprávy :-). Měj se krásně a užij si dnešní sluneční den!
Dobrý den, jste spokojena se studiem na Národohospodářské fakultě? Studujete ji dálkově, když bydlíte a pracujete v Olomouci?(Denisa)
Foto
Dobrý den, školu studuji prezenčně. Školu mám pouze dva dny v týdny od rána až do večera, zbytek pracovních dnů jsem v Olomouci a o víkendu u rodičů v Brně :-). Se školou jsem velmi spokojená! Hezký den.
Gábinko,moc gratuluji k vítězství,byla jste mojí velkou favoritkou,jedinou slečnou,kterou jsem chtěl mít svojí královnou.Jsem moc rád,že mám takovou královnu. Dotaz mám na to zda jste všechny byly jako ta správná parta nebo tomu bylo jinak. Poznatek můj že jste po dlouhé době byly všechny hodně krásné,sympatické. Přeji hodně štěstí po celou dobu Vašeho kralování ale i ve Vašem životě. Milan(Milan Śimša)
Foto
Dobrý den Milane, děkuji, velice si vážím vaší milé zprávy! Řekla bych, že jsme si všechny rozumněly a byly jsme fajn parta :-). Krásnou neděli!
Velká gratulace Gábi, máte opravdu moc krásnou postavu, vyhrála jste naprosto zaslouženě. Co Vás v nejbližší době čeká za akce po vítězství v miss? :)(Pavel)
Foto
Dobrý den Pavle, děkuji Vám za podporu! Čeká mě plno rozhovorů, focení (už dnes fotíme) a těším se na přehlídku, kde se sejdeme všechny finalistky. Hezký den.
Ahoj. Jaktože jsem tě nikdy neviděl na VŠE ? :D(Jakub)
Foto
Ahoj Jakube, já tebe taky ne :-D
Ahoj, Gábino. gratuluji k vítězství. Studujete obor ekonomie. Myslíte, že se v tom oboru jednou uživíte, když je v naší zemi přebytek ekonomů včetně absolventů? :-) Děkuji za odpověď.(Martin Keller)
Foto
Ahoj Martine, děkuji za gratulaci. Ekonomie mě baví už od gymnázia a doufám, že bude i nadále. Řekla bych, že si v dnešní době nevyberete, ve všech oborech je velká konkurence. Snad se neztratím :-).
Gábinko, srdečně Vám gratuluji k vítězství a k získání titulu Česká Miss. Byla jste od začátku moji favoritkou. Máte nejen nádherný kukuč, ale také naprosto dokonalé tělo. Mohu se Vás zeptat, jaké máte míry? Děkuji a přeji mnoho úspěchů. Monika(Monika)
Foto
Dobré odpoledne Moniko, děkuji Vám za gratulaci a velmi si vážím vaší podpory. Míry jsem psala v první odpovědi :-). Přeji Vám příjemnou neděli.
Ahoj Gábi, v prvé řadě obrovská gratulace! Jsi krásná, přirozená, chytrá a především svá, jsem pyšný na naši novou Českou Miss. :) S čím jsi na sobě nejvíc spokojená a s čím naopak ne? :) Hezký den.(pavel)
Foto
Ahoj Pavle, moc děkuji!!! Velice si toho vážím a těší mě tvá pozitivní zpráva. Jsem ráda za to, jak mě rodiče vychovali a co se týče vzhledu tak asi s vlasy :-). Nespokojená jsem s tím, že si nejsem schopná najít více času na svoje koníčky. Hezký den.
Ahoj Gabco , výhru jsi si určitě zasloužila , pořádněto oslav a hlavně bud taková jaká jsi.:)(Eliška)
Foto
Ahoj Eliško, moc děkuji! Měj se krásně.
Ahoj Gábi moc gratuluji k vítězství jsem rad že jste právě vyhrála vy moc jsem vám fandím. Jak probíhaly oslavy (Petrs)
Foto
Dobrý den Petře, děkuji za gratulaci a za podporu. Oslava probíhala vcelku poklidně, po oficiálních povinnostech (focení, rozhovory, apod.) jsem zbytek večera užívala s rodiči a přítelem.
Proč jsi se přihlásila do soutěže miss? Živíš už se modelingem? Děkuji za odpověď. (Ilona)
Foto
Ahoj Ilono, do soutěže mě přihlásila mamka a do soutěže jsem šla z důvodu to zkusit, zažít nové věci a nabrat zkušenosti. Modelingem se úplně neživím, spíše si přivydělávám ke studiu, ale uvidíme, třeba se to po Miss změní :-). Měj se hezky.
Ahoj, gratuluji k vítězství, čekala jsi, že vyhraješ? Jaká dívka byla tvojí favoritkou? (Erika)
Foto
Ahoj Eriko, děkuji za gratulaci. S vítězstvím jsem vůbec nepočítala. Chtěla jsem si soutěž užít a neřešit, zda mám či nemám nějaké šance. Favoritky pro mě ke konci finále byly všechny, ale sebe jsem opravdu nečekala. Hezký den.
Blahopřeji. Jsem rád, že jste vyhrála.(Pavel)
Foto
Dobrý den Pavle, děkuji za blahopřání, cením si toho. Hezký den.
Blahopreji k vyhre, vyhrala jste nove auto, luxusni BMW, mate ridicak? A z jakeho darku mate nejvetsi radost? Dekuji za odpoved:-)(Pavla z Ostravy)
Foto
Dobrý den Pavlo, děkuji za blahopřání. Na nové auto se velmi těším, BMW je moje nejoblíbenější značka! Cením si všech darů, nejvíce asi právě auta, ročního pronájmu bytu, zájezdu do zahraničí, golfového vybavení, o všechny tři vítězky se bude starat kadeřnický salón Franck Provost, dále mám radost z jazykového kurzu v zahraničí, volného vstupu do fitness a z kosmetiky Bourjois a to zdaleka nejsou všechny ceny..
Si hnusna nemela si vyhrat. U nas ve meste jsou hezci holky!!!!!(Arcika)
Foto
Děkuji za názor. Budu se těšit na holky z města příští rok v porotě :-)
Řekni popravdě,čtu si asi třetí člčlánek o miss a v nich vsudé prsa,co to s tebou dela,neslyšela bys radsi inteligentní,má charisma atd.,jo a gratuluju:-) přenos jsem neviděl:-) :-) :-) chapej to tak, ze prsa vidím a o tobě vim kulové, jako vitezce,měj se(Simon)
Foto
Ahoj Šimone, děkuji za upřímnost :-D, tvoje otázka mě pobavila. Já to úplně neřeším a třeba si lidé časem všimnou i jiných mých předností :-). Měj se hezky!
Dobrý den,přeji Vám hodně štěstí-moc Vám to slušíChci se Vás zeptat,které naše bývalé MISS se Vám líbí a o kterých si myslíte,že to vítezství v MISS někam dotáhly a něco dokázali.Tak držím palce.......mnoho úspěchů,,,,,(Katka)
Foto
Dobrý den, moc děkuji :-). Já mám všechny vítězky ráda, každá je jiná a něčím zajímavá. Řekla bych, že všechny to dotáhly daleko, každá si našla svoji cestu. Přeji Vám pěkný den.
ahoj gabinko co tě na soutěži nejvíc bavilo moc gratuluji k vítězství jsi fešanda jaký byly vztahy mezi holkama prosím tvůj autogram hodně zdraví štěstí v životě díky moc :)(hanss)
Foto
Ahoj, nejvíce mě na soutěži bavily aktivity na soustředění, kdy jsme toho s holkama zažily opravdu hodně, např. výroba rumu, zpracovávání čaje, podvodní skútr, zip line... Ale v podstatě jsem si užívala celou soutěž. Děkuji za gratulaci :-). Vztahy s dívkami byly moc fajn, budou mi chybět a doufám, že se brzy všechny zase uvidíme.
Gabrielo moc Vám to přeji.Zůstaňte svá a vše bude O.K.(Milan)
Foto
Dobrý den Milane, děkuji, velice si toho vážím. Mějte se hezky.
máte krásnou postavu! Jak si ji udržujete?(Moni1)
Foto
Ahoj Moni, moc děkuji za pochvalu. Postavu mi udržuje možná časté cestování a neustálý pohyb. Občas, když mám čas, si zajdu do fitness. Přeji pěkný den.
Jaké cizí jazyky ovládáte??(Luccka)
Foto
Ahoj Luci, ovládám především angličtinu, 8 let jsem studovala němčinu a při mých cestách s modelingem jsem se naučila základy italštiny, turečtiny. Na střední jsem měla 3 roky francouzštinu a na VŠ 1 semestr ruštinu a španělštinu.
Cestujete ráda? Jaké země jste už navštívila??(Petra)
Foto
Ahoj Petro, cestování mám velmi ráda, navštívila jsem hlavně evropské země jako jsou Itálie, Francie, Španělsko apod., nejdál jsem byla s Českou Miss na Mauritiu.
Gratuluji k vaší výhře. Jste velice sympatická. Mohu se zeptat jaká ve vaše výška, váha a míry?(Terez)
Foto
Dobrý den, všechny vás moc zdravím. Teším se na vaše otázky. Děkuji, Terezko, za gratulaci. Měřím 175 cm, vážím 54 kg a míry jsou 93-63-91 cm :-).