Ani na prstech by se nedalo spočítat, kolik funkcí na finálovém večeru České Miss Libor Bouček zastával. Kromě moderátora se pokusil o roli fotografa, když se vecpal mezi hvězdné hosty, včetně Sophie Loren, Karla Gotta nebo polonahé missky a cvaknul si takzvané „selfie“.

Když se pak na konci večera rozhodl udělat si po vzoru oscarového autoportrétu s Ellen DeGeneres selfie se všemi hvězdami večera, jeho největší soupeř Leoš Mareš využil příležitosti a do focení mu vstoupil. Ihned sebral Boučkovi mobil s foťákem a ujal se organizace, kde kdo bude na fotografii stát. Libor se snažil Marešovi mobil sebrat a udržet situaci v jeho rukách, ovšem Mareš byl pohotovější.

Boučkovi nezbylo nic jiného, než selfie nechat na Marešovi. Sám sebe pak musel tlouct do čela za to, že svému největšímu konkurentovi dovolil, aby pozornost, která byla až do té chvilky věnována Boučkovi, strhl na sebe.

To ale Libora neodradilo a po zbytek večera se snažil být tím nejlepším bavičem a společníkem zároveň. Zmrzlé modelce Lindě Bartošové dokonce dokázal, že je skutečný gentleman. Když stála venku pouze v šatech, které ji odahlovaly celá záda a klepala se jako osika, Bouček neváhal, sundal sako a Lindu zahřál.

Linda Bartošová však nebyla jediná, o koho ten večer Libor Bouček pečoval. Jen co mu modelka sako vrátila udělal další dobrý skutek. Všiml si jednoho hosta, který zoufale hledal zapalovač, přiběhl k němu a bez řečí mu připálil cigaretu. Bouček se ten večer zkrátka nezastavil.

Video
Video se připravuje ...

Vražedné dekolty na České Miss! Zvítězily pětky Králové Petr Soukup, Markéta Reinischová

Video
Video se připravuje ...

Česká Miss 2014 Gábina Franková: Konečně prsatá blondýna!  Petr Soukup, Jan Jedlička, Markéta Reinischová