Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Deset lží české »černošky« Rachel Doležal: Narodila se v teepee, lovila zvěř v lese a je černá!

  • Autor: dce - 
    16. 6. 2015
    20:25

    Příběh Rachel Doležal se během pár dnů stal světovou seznzací. Rachel, žena s českými a německými kořeny, několik let úspěšně předstírala, že je rodilá černoška. Jenže její rodiče minulý týden prozradili pravdu a vše podložili fotografiemi z Rachelina mládí – na nich je bílá a má rovné blond vlasy. Jenže tohle není její jediná lež, bylo jich mnohem více!

  • 1.Narodila se v teepee

    Rachel v rozhovoru pro časopis Východní Washintonské Univerzity tvrdila, že se roku 1977 narodila v teepee uprostřed Montany (severozápadní stát USA). V něm také strávila mnoho let svého dětství. Navíc má v rodném listě údajně jako svědka Ježíše! Ve skutečnosti se narodila v porodnici jako každé jiné dítě. V teepee žili její rodiče pár týdnů v roce 1974, tedy tři roky před tím, než se Rachel vůbec narodila.

    Rodný list Rachel Dolezal Rodný list Rachel Dolezal | archiv rodiny

  • 2.S rodinou lovila potravu luky a šípy

    Vzhledem k životu v teepee si musela rodina samozřejmě také obstarávat potravu odpovídajícím způsobem. Rachel prý vyrůstala s lukem a šípy v ruce – s rodinou lovila v lesích Montany. 

    Rachel předstírá, že má černošské kořeny. Rachel předstírá, že má černošské kořeny. | Facebook, archiv rodiny

  • 3.Z Montany do Afriky

    Se svou rodinou se Rachel v roce 1992 odstěhovala do Colorada a po dvou letech do Kapského města v Africe, kde strávili všichni dvanáct let. Pravdou je, že celé stěhování absolvovali pouze Rachelini rodiče a mladší děti v roce 2002. Rachel je do Afriky ani nejela navštívit.

    Fotka ze svatby Rachel Dolezal. Na snímku je žena se svým manželem, rodiči a adoptivními sourozenci. Fotka ze svatby Rachel Dolezal. Na snímku je žena se svým manželem, rodiči a adoptivními sourozenci. | Facebook, archiv rodiny

  • 4.S rodiči neudržuje vztah, protože ji bili

    S rodinou nemá dobrý vztah a údajně s nimi už léta nemluvila. Důvodem je fyzické týrání, kterému děti čelily kvůli barvě své pleti. „Švihali nás bičem na paviány, zůstaly mi i jizvy. Podobně trestali lidé dřív své otroky," vyprávěla v jednom rozhovoru. Až na to, že nic takového jako bič na paviány neexistuje. Rodiče navíc jakékoliv fyzické tresty popírají.

    Rodiče Rachel: Larry a Ruthanne. Oba jsou běloši. Rodiče Rachel: Larry a Ruthanne. Oba jsou běloši. | Facebook, archiv rodiny

  • 5.Její učitel jí zdrogoval a znásilnil

    Během výstavy, kdy se Rachel podařilo prodat jeden z jejích obrazů, ji měl zdrogovat její učitel. Do pití jí údajně hodil omamující látku. Pak ji znásilnil. Nesoudila se s ním jen kvůli tomu, že její útočník byl velmi bohatý, a tak si spravedlnost mohl „koupit“. 

    Rachel Dolezal se vydávala za černošku. Rachel Dolezal se vydávala za černošku. | Facebook, archiv rodiny

  • 6.Její exmanžel ji a jejího syna bil

    Exmanžel Rachel údajně brutálně bil. Když se jí navíc jejich syn zastal, její manžel ho vzal a mrsknul s ním o zeď. Prvním problémem je, že tento syn je ve skutečnosti Rachelin mladší adoptivní bratr.

    Rachel se svým adoptivním bratrem Rachel se svým adoptivním bratrem | Facebook, archiv rodiny

  • 7.Byla obětí drsného rasismu

    Rachel tvrdí, že za svůj život se stala obětí drsného rasismu. Jednou jí přišlo poštou dvacet stran nadávek a obrázků lynčování černochů. Údajně během své práce v NAACP (organizace pro podporu lidí tmavé pleti) byla osmkrát ona a její rodina napadena z rasových důvodů. Útoky pocházely od Ku Klux Klanu, neonacistů a skupiny pro árijskou rasu. Nic z toho se ale ve skutečnosti nestalo – nebo to přinejmenším Rachel nenahlásila autoritám.

    Rachel Dolezal na fotce z mládí. Černošské geny nenajdete. Rachel Dolezal na fotce z mládí. Černošské geny nenajdete. | Facebook, archiv rodiny

  • 8.Obvinila svého bratra ze sexuálního obtěžování dětí

    Rachelin bratr byl v loňském roce obviněn ze sexuálního obtěžování dětí z roku 2001. Jenže to vypadá, že si celou věc vymyslela sama Rachel, která měla údajně plně podporovat oběť tohoto zločinu. Ale soud s Racheliným bratrem už běží.

    Rachel obvinila svého bratra ze sexuálního obtěžování dětí. Rachel obvinila svého bratra ze sexuálního obtěžování dětí. | Facebook

  • 9.Tvrdila, že její otec je tento černoch

    Když Rachel před nedávnem při rozhovoru reportér konfrontoval kvůli její rase, ukázala fotku sebe, jistého černocha, který měl být jejím otcem (ano, ten, se kterým se už roky neviděla) a jejího údajného syna (ve skutečnosti bratra). Když se jí reportér zeptal, zda je opravdu Afroameričanka, urazila se a odešla.

    Tuto fotku Rachel umístila na Facebook s tím, že muž vpravo je její pravý otec. Tuto fotku Rachel umístila na Facebook s tím, že muž vpravo je její pravý otec. | Facebook, archiv rodiny

  • 10.Předstírala, že je černoška!

    Rachel mnoho let předstírala, že je černoška. To jí částečně umožnil fakt, že její rodiče adoptovali černocha a druhého chlapce tmavé pleti. Její exmanžel byl černoch a měla s ním několik dětí. Stala se také prezidentkou NAACP, která bojuje za práva černochů. Pohádka jí vycházela krásně jen do té doby, než její rodiče prozradili, jak to je doopravdy. Rachel je ve skutečnosti běloška a má rovné blond vlasy. 

    Rachelini dva adoptovaní bratři její historce o etnicitě nevědomky pomohli svou vlastní rasou. Rachelini dva adoptovaní bratři její historce o etnicitě nevědomky pomohli svou vlastní rasou. | Facebook

pgga ( 17. června 2015 01:29 )

O cem tady zase meles rudy blbe Ceska "cernoska"..se narodila v USA, jeji "predkove" jsou Cesi, Nemci, Svedi..nauc se Anglicky stary zakomplexovany blbe..zjisti si neco nez napises..a hlavne polib Putkovi trpaslikovy vis co..

moiaza ( 16. června 2015 23:42 )

Proč blázinec. To vše je jen důsledek Havlového kapitalismu. Lidé úplně zblbnuli. Ve volbách hlasují za koblihu, vítají chudáky utečence, tleskají agresorům z USA a pod. Oni už vlastně vůbec nevědí, co vlastně dělají. Pozbyli i zbytek svého mozečku.

charles009 ( 16. června 2015 22:56 )

etnobussines,ku.r.evsky mensiny,posunovaci hovinek ----a vsude obrovsky prachy z dotaci....

ruudazvostravy ( 16. června 2015 21:43 )

Tadle Ráchejtle Doležal je pravděpodobně kchunda kombynovaná s pý*čou.Asy bi potřebovala,abi jý ňákej nabušenej afryckej čů*rák skalybroval laple a bilo bi po vtákách.

nmlk ( 16. června 2015 21:17 )

A rovnou svěrací kazajku a směr blázinec. Toto se opravdu jen tak nevidí.

Zobrazit celou diskusi