Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Ruská krize drtí ceny letenek nejen do Asie, ale...

 (Autor: Profimedia.cz)
Autor: mas - 
17. prosince 2014
12:35

Letecká společnost Aeroflot nabízí letenky do exotických zemí pod hranicí 9 tisíc korun. A to díky ekonomické krizi, která je zapříčiněna obrovským propadem ruského rublu, jehož hodnota tento týden klesá zatím nejrychlejším tempem od finanční krize v Rusku v roce 1998. Rusové v panice vzali útokem obchody, aby utratili znehodnocenou měnu dřív, než bude ještě hůř. V Česku ale můžete ušetřit. A to významně!

Finanční krize v Rusku může mít neblahý dopad pro české podnikatele, kteří se zabývají cestovním ruchem. „Rusům se také strašně prodražuje dovolená u nás. Problémy tak mohou být i lokální u služeb typu hoteliérství,“ řekla ekonomická expertka Markéta Šichtařová z NextFinance.

Naopak na tuzemském trhu letenek se objevila zajímavá zpráva o výhodných cenách letenek, která by určitě neměla uniknout nikomu, kdo plánuje cestu do asijských zemí. Ruskému leteckému dopravci Aeroflot, který se specializuje právě na prodej letenek do Asie, dramaticky klesají ceny, díky kterým můžete výhodně nakupovat letenky do exotických zemí!

Jediné, co proto musíte udělat, je pohlídat si výhodný platební kurz a termín, který vám bude vyhovovat. Nezapomeňte, že zaúčtování transakce u vaší banky může trvat několik dní. Díky tomu se může stát, že cena vámi zakoupených letenek bude klesat, ale i stoupat, a to dle aktuálního kurzu rublu.

Již nyní můžete nakoupit letenky na Maledivy, do Bangkoku, Soulu nebo Dillí, které se pohybují na hranici 9 000 Kč! K dispozici jsou také letenky do Tokia, Hongkongu a Hanoje za 10 000 Kč a Havany pak za necelých 12 000 Kč.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Zobrazit celou diskusi