Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Kamarád Čecha nalezeného v Norsku: Pracoval pro ČNB, někdo po něm šel!

Autor: Jan Doležal, Veronika Kynclová - 
11. dubna 2014
05:00

Tajemný muž, kterého našli v Norsku, a nevzpomíná si, kdo je, už má jméno! Jedná se o Čecha Michala (36)! Poznali ho rodiče a Blesk vypátral jeho kamaráda.

Michal pracuje v Praze jako počítačový specialista, ale trvalé bydliště má na Kolínsku. A zatímco jeho příbuzní ho hned ze snímku, který obletěl celý svět, poznali, on stále trpí výpadky paměti a tvrdí, že si rodiče nevybavuje. Vše objasní až testy DNA.

„Samozřejmě doufám, že informace o nalezení mé rodiny je pravdivá a že ti lidé jsou skutečně moji rodiče. S jistotou ale zatím nic nevím,“ svěřil se Michal, který podle norských serverů změnil vzhled. Říká, že ze strachu. Před čtyřmi měsíci ho prý napadli útočníci, zbili ho, zdrogovali, svázali a poté sexuálně zneužili a on nechce, aby ho teď poznali.

Třikrát se chtěl zabít

Blesk vypátral kamaráda Michala. Vlastimil (34) z Prahy zná Michala přes deset let. Poznali se v klubu Gejzír, kde Vlasta dělal barmana. I když Michal je prý samotář, chodili spolu občas cvičit nebo na pivo. „Za tu dobu se Michal třikrát pokusil o sebevraždu. Pokaždé si vzal léky nebo nějaké preparáty z Číny. Vyznal se totiž v chemii,“ vyprávěl Blesku Vlastimil.

Podle Vlastimila se Michal stal obětí násilí. „Z pozice počítačového experta, který pracoval pro Českou národní banku i policejní prezidium, určitě věděl něco, co se někomu nemuselo líbit,“ tvrdí Vlastimil. Naposledy se viděli loni na jaře. Michal říkal, že odjíždí z Česka. „Už půl roku neplatil hypotéku a další účty. Původně chtěl do Asie. Bylo na něm vidět, že má z něčeho strach,“ dodal kamarád záhadného Čecha.

Michala našli loni v prosinci lidé v závěji u automyčky v Oslu. Neměl žádné doklady, byl vyčerpaný, hladový a po celém těle měl řadu řezných ran. Tvrdil, že neví, jak se jmenuje, ale mluvil česky, slovensky, polsky, anglicky a rusky.

Exkluzivní zpověď Michalova kamaráda:

Video kamarád zmizelého čecha - redakce Blesk.cz
Video se připravuje ...

ipsace ( 11. dubna 2014 17:54 )

Gay Putna je nesympatický svými teatrálními mediálními gay-vystoupeními. A to je profesor ? Nedotkli bychom se ho ani 2 m klackem, jak je nám odporný. Představa zasouvání mužského údu mezi jiné mužské hýždě se nám hnusí. Vymřeme, když se přestaneme rozmnožovat. Kdybychom dali další volnost teplým, staneme se časem gayi všichni. Pak můžeme feminám vstřikovat mužské pohlavní buňky stříkačkami. Na co by nám byly rozmnožovací soustavy ?

ipsace ( 11. dubna 2014 17:53 )

Představa zasouvání mužského údu mezi jiné mužské hýždě se nám hnusí. Gay Putna je nesympatický svými teatrálními mediálními gay-vystoupeními. A to je profesor ? Nedotkli bychom se ho ani 2 m klackem, jak je nám odporný. Kam to dotáhneme, když se přestaneme rozmnožovat ? Kdybychom dali další volnost teplým, staneme se časem gayi všichni. Pak můžeme feminám vstřikovat mužské pohlavní buňky stříkačkami. Na co by nám byly rozmnožovací soustavy ?

ipsace ( 11. dubna 2014 17:44 )

Asi gay, ale asi viděl na údajné mega-tunely a další čachry proti obyčejným lidem hlavních šéfů - bankéřů - z ČNB.

123automobil ( 11. dubna 2014 11:39 )

pravlast ( 11. dubna 2014 11:26 )

Sice se znají z Gejzíru,ae je smutný když viděl do karet tunel-vedení+šéfům co potom čachrovali s kurzem Kč a nesjpíš chystali další bankozlodějnu!Takový musí tunelheterům z cety!

Zobrazit celou diskusi