Chuťovka, dáte si? Láďa Hruška na Nově: Krmí Čechy kuřecími kůžemi
Co se potravin týče, je reportér, Potravinový inspektor a investigativní elita TV Nova Láďa Hruška něco MacGyver. I z takového hnusu, jakým se na první pohled kuřecí kůže zdají být, dokáže udělat pochoutku.
Láďa Hruška myslí nejenom na naše chuťové pohárky, ale i peněženky. Tentokrát totiž divákům prozradil recept na pokrm, který sice nezní vábně, ale hladové žaludky zasytí a kuchaře nezruinuje.
Jednááá póóórcééé za tři káááčéé
„Jedna porce přitom vyjde zhruba na tři koruny,“ láká na děsivě znějící pokrm vždy usměvavý Rey Koranteng. V následné reportáži odborník Láďa Hruška všem ukáže, že se nadívané kuřecí kůže nejenom dají jíst, ale někomu můžou i chutnat.
Kuřecí kůže nikdo nechce
„Kuřecí kůže 5 korun za kilogram nikde nikdo nechce. Myslím, že po dnešku budou všechny vyprodány,“ tvrdí postrach všech supermarketů. Není tomu tak. Dnes jsme se byli podívat v pražských Holešovicích do tří masen a všude jich bylo fůra.
Překvapení strávníci
Se zhotoveným pokrmem nejdřív Hruška odchytává náhodné kolemjdoucí a nabízí jim ho k ochutnání. „To je dobré“ a „Nechutná to špatně,“ říkají překvapení strávníci. Jakmile jim ale Hruška prozradí, z čeho je jídlo zhotoveno, všem se protáčí panenky.
Hruška to se slečnami umí
Jedna ze slečen, které Hruška nakrmil, dokonce poté, co zjistí, že si strčila do pusy kuřecí kůži, začne prchat. Potravinový vševěd z Novy ještě vykřikuje „Nebojte se mě,“ ale mladá žena již mizí v dáli.
Jíst se to dá
Nakonec jeden z možná v současnosti nejpopulárnějších moderátorů Novy přednese recept a nadívané kůže sám připraví. Láďovi se musí nechat, že vařit opravdu umí a nikdy nemíchá jablka a hrušky. Podle nás nejsou nadívané kuřecí kůže žádná lahůdka, ale jíst se to dá.
jééééé,tady je srandaaaa si asi taky vezmu půjčku na párky a gothaj ale nevim jestli my jí daji.v pondělí se jdu zeptat do spořkyyy