Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Návrat ztraceného zetě Mileny Dvorské: Do Česka přijel Parsifal Imanuel s celou rodinou!

Autor: sch - 
30. října 2013
11:44

Jeho jméno, respektive jeho pseudonym, je davem spojovaný se smrtí herečky Mileny Dvorské. Prý ji přivedl do hrobu. Nejspíš tím, že dávno před její smrtí odvedl dceru do zahraničí. Jan Dvorský neboli Parsifal Imanuel se se svojí ženou, Lucií a početnou rodinou, vrátil do Česka. Má nový image, zřejmě nové myšlení, ale nemá nový job!

Pomatenec – tak mu říkají lidé. Mesiáš – tak si říkal on. Jeho pseudonym zní Imanuel Persifal, vlastním jménem to je Jan Dvorský. Kdysi spolu s Lucií sepsal knihu Syn člověka neboli Mesiášovo živé slovo k všenápravě světa, nazval se Imanuelem Parsifalem a založil sektu, kterou nazval svým jménem – Imanuelité.

Teď, po dvaceti letech v zahraničí, se Persifal vrátil zpět do Česka, spolu s celou svojí početnou rodinou. Podle informací serveru idnes.cz se nastěhovali do domečku na okraji Prahy. Dvorský změnil image – už nemá dlouhé vlasy, dokonce přiznal, že byl přehnaně ctižádostivý. Naděje na lepší zítřky?

Zatykač kvůli školní docházce

Kromě toho, že si Parsifal vybudoval základnu fanoušků, kteří mu v rámci sekty prý odevzdávali majetky, nechvalně proslul i tím, že nechtěl děti posílat do školy. V roce 1996 dokonce soud vydal zatykač, právě kvůli dceři Julii a její absenci ve škole.

Parsifal se pak začal s celou rodinou skrývat neznámo kde. Trvalo to 14 let, než se podařilo odhalit, kde žijí. V roce 2009 vyšlo najevo, že Parsifal žije v belgickém Ostende. Tam se za Parsifalem tenkrát Blesk vypravil a vypátral jejich bydliště. Žili ve vile se sedmi ložnicemi, bazénem a nahrávacím studiem v suterénu.

Trestního stíhání Parsifala pomohla se zbavit až advokátka Klára Samková. V roce 2009 bylo zastaveno. Od roku 2010 žil Parsifal údajně na Slovensku.

gagina42 ( 31. října 2013 10:03 )

Nas stat je prece nastavenej pro takovyhle vyzirky.vzdyt takovejch mame malo.

abvydavatelstvi ( 30. října 2013 22:24 )

Meias s takovým zlým ksichtem ..... to si snad dělá srandu.... A jinak ti co mu odevzdavali majetky buď byli pod nátlakem nebo mentálně postižení .... jinak není možné aby se dobrovolně někdo vzdal majetku ....

gogo ( 30. října 2013 21:35 )

Přesvědčit davy dokázal i Hitler. Ale tento darebák by svému trestu uniknout neměl. Zdá se, že Česko se již stalo právním Absurdistánem a tak tento podvodník může přijet..

gogo ( 30. října 2013 21:33 )

Okamžitě do basy nebo do blázince !

cityjail ( 30. října 2013 21:26 )

Prcifal Imhonemohl je náhodou frajer.Přesvědčit davy zblblých kre.ténů,aby mu věnovali majetky,úspěšně se vyhnout trestnímu stíhání a nakonec se vrátit se svým stádem,který v cizině beztak neuměl uživit jako by se nechumelilo,to neumí každej.Ale my jsme vysněná destinace pro každýho šíbra-my mu vodpustíme,vyplatíme mu zpětně sociální dávky na 9 parchantů,dáme mu byt a nebudem ho nutit makat.

Zobrazit celou diskusi