Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Losos a násos! Ivana Zemanová šokovala v Polsku růžovou barvou

Autor: simao, ČTK - 
23. května 2013
15:03

Prezident Miloš Zeman vyrazil na státní návštěvu Polska. Opět po boku s manželkou Ivanou, která tentokrát překvapila pestrobarevným kostýmkem losové barvy. Šok! Jsou jako losos a násos, komentují čtenáři outfit první dámy i s odkazem na prezidentovu nedávnou "virózu". Odvážný tah, oponují jiní.

Černá barva je pryč! První dáma Ivana Zemanová sebrala odvahu a na státní návštěvu v Polsku tentokrát vyrazila v kostýmku lososové barvy.

Nedávno se přitom přiznala, že černou barvu nosí záměrně. Kvůli zeštíhlení. Dnes se však rozhodla experimentovat. A reakce na sebe nenechaly dlouho čekat. Někteří lidé na sociálních sítích kvitují odvahu a snahu první dámy zaujmout, objevují se však i narážky typu "růžový panter", "bonbonek", či "losos".

Vedle Zemanové v lososové pak prý stojí "násos", objevilo se v narážce na prezidentovu nedávnou "virózu", kdy se Zeman motal nad korunovačními klenoty. Hrad to přičítal nemoci, lidé spíše opilosti...

Zemanova kravata v polských barvách

Dnes však Zeman ve společnosti polského prezidenta Komorowského působil jistým dojmem a Varšavou procházel pevným krokem. Jen jednou si viditelněji "odfoukl". 

Se svým polským protějškem se Zeman vydal debatovat třeba o společných investicích. Zeman také děkoval Komorowskému za to, že mu gratuloval po prezidentské volbě již půl hodiny po Zemanově vítězství. Právě proto si prý Zeman vzal kravatu v polských národních barvách - červené a bílé.

Zeman o polských surovinách: U večeře se na původ ptát nebudu

Řeč se však při Zemanově návštěvě stočila i na problematiku závadných polských potravin. "Až budu s panem prezidentem večeřet, naberu si ze slánky sůl a nebudu se ptát, z jakých zdrojů pochází," nechtěl Zeman hanět svého hostitele.

Česko a Polsko se však v poslední době rázně přely kvůli kvalitě polských potravin dovážených do ČR. Podle české Státní zemědělské a potravinářské inspekce jsou některé polské potraviny nevyhovující, zatímco polská strana se domnívá, že jde o snahu vytlačit polské produkty z českého trhu.

Debaty začaly loni v únoru kvůli takzvané solné aféře, kdy polské firmy technickou sůl označenou jako jedlou prodávaly výrobcům uzenin, zpracovatelům ryb či pekárnám.

popocatepetl ( 10. srpna 2013 12:14 )

Z titulku něco vypadlo! Měl znít Ivana Zemanová šokovala BLESK růžovou barvou. Nebo snad šokovala zombie Františku? Určitě nešokovala hostitele, protože ve vysoké politice je růžová pro ženy normální doporučovaná barva, zejména pro hlavy států a manželky hlav států. Dokonce to paní Zemanové po dlouhé době sluší.

pepazdp ( 25. května 2013 20:08 )

Já pohrdám jenom těma pokrytcema a hlupákama, co kritizujou druhý a neviděj bordel na vlastním prahu. Co se Pražáků týká, tak těch rodilých je v současnosti v Praze sotva třetina. Lidi z Prahy dost zdrhaj blíž ke klidu a přírodě a taky je v Praze dost seére ta venkovská naplavenina, co už je tam ve většině a dělá ze sebe honoraci a kydá špínu na ty, co ještě nedávno měli za sousedy někde v Horní Dolní. Mě osobně je jedno odkud člověk je, mě zajímá jenom jakej je.

jity ( 25. května 2013 19:33 )

Ano to je ten správný projev Pražáků, ostatní jsou něco horšího pokrytci a hlupáci. Samozřejmě, že je bordel i v Horní Dolní, ale tito joudové si myslí, že když mohou nahoře, tak oni také. Jinak když bylo v Praze vytopené metro, tak ti pokrytci a hlupáci byli dobří jim ho tam jet uklidit, Pražáci se neobtěžovali. Možná vy ne, ale dost Pražáků venkovem pohrdá.

pepazdp ( 25. května 2013 18:46 )

To je snad normální, né? když je to titulek v plesku

pepazdp ( 25. května 2013 18:44 )

Ňáká alergie na Prahu, ne? Zadej si do googlu "skandál na radnici" a vyjedou ti skoro dva miliony výsledků. To si počteš Jediná radnice u nás není čistá. Všude je to stejný Jenom na Prahu je víc vidět proto je tak snadnej terč pro pokrytce a hlupáky co nechtěj vidět vlastní bordel

Zobrazit celou diskusi