Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Kmotr Janoušek vysvětluje, proč srazil ženu a ujel: Měl jsem krevní sraženinu na mozku!

Autor: oj - 
20. května 2013
11:43

Kmotr Roman Janoušek řídil opilý, srazil ženu, od nehody ujel a teď mu za pokus o vraždu hrozí 18 let ve vězení. Janoušek ale stále věří, že se trestu vyhne. "Měl jsem ještě zdravotní potíže, o kterých jsem netušil," vymluval se v rozhovoru pro Právo na sraženinu v hlavě, kvůli které podstoupil operaci téměř rok po nehodě.

"Když vás půl roku pořád sleduje buď červená, nebo modrá škodovka, odposlouchávají vám telefony, které pak zveřejňují v médiích, a otázka je v jaké podobě, do toho vám parkuje před barákem autobus, který ukazuje turistům vaše bydlení, na vycházce se psy vás fotí z křoví novináři, tak mi věřte, že to není normální situace," řekl v rozhovoru pro deník Právo Janoušek.

Byl to prý stres, pod kterým se nedá dlouhodobě žít a zůstat v pořádku. Údajně podléhal nejrůznějším představám. Když mu do kapoty začala bouchat žena, kterou před tím naboural, dostal prý strach a šlápl na plyn.

"Do toho jsem měl zdravotní potíže, o kterých jsem netušil a ani nemohl tušit. Skončily mojí operací, opět mediálně známou," neopomenul připomenout ani sraženinu v hlavě, kvůli které musel podstoupit operaci. Podle jeho právníka byl v ohrožení života.

Tyto důvody podle Janouška vedou k tomu, že místo toho, aby jste vystoupili, když někoho nabouráte, rozjedete se a ještě ho přejedete. Soud s lobbistou Romanem Janouškem začne 16. července.



alex0800 ( 20. května 2013 14:06 )

Kvůli pilinám na mozku se dnes může beztrestně zabíjet chodce? To je nějaká novinka podle bez-mozka..? A kterou pohádku nám Knedlíček bude vyprávět příště? Modli se a pokud to půjde od srdce, bude Ti odpuštěno.. Rozhodně nekrm čtenáře pohádkama, od toho je Mateří douška i když uznávám, že má mnohdy stejnou hodnotu jako tento plátek, zvláště když si tu člověk čte o Ornellách a podobných "lidech".. Místo toho aby tady byly aktuality o aktuální stavu boje Dobra se Zlem a Všehomírou ;-)

lienocka ( 20. května 2013 14:00 )

Jasné, zrazenina tlačila na alkoholové centrum, tak musel piť. A rok chodil so zrazeninou krvi v mozgu a nevedel o tom. Tak tomu uverí snáď len náš pes.

hejhej ( 20. května 2013 13:26 )

 Výmluva Janouška je trapná.Sraženina se objevila rok po opilé jízdě( před tím jí nemohl mít,měl by příznaky).To hnusné ho.vado nedokáže připustit,že za nehodou byl opilý Janoušek.Už ,aby byl v kriminále a nebylo o něm nic slyšet a hlavně nevidět ten jeho nechutný ksicht.

janamorava ( 20. května 2013 12:40 )

Janoušku, vy jste teda "kus chlapa"!! Vymlováte se na všechno, na co si vzpomenete, jste pronásledovaný chudák,ale že jste byl vožralej jak Dán, to nehrálo žádnou roli, že? To jste byl king, teď máte pr.del staženou strachy, co bude. No, co by bylo.Jestli je spravedlnost v tomto státě, půjdete do lochu!! Tam mají takové miláčky rádi, tam Vám tu staženou pr... natrhnou!!

cotonice ( 20. května 2013 12:35 )

To se dalo čekat ,že si raději nechá odoperovat mozek ,než by šel sedět! Je to vůl a voly dělá z nás všech ! Stěžuje si na situaci ,v jaké žije - ale vždyť je to právě on a jemu podobní grázlové, kteří tuto zemi přivedli do tohoto stavu ! Jestliže lže ( vystudoval práv.fakultu a doklady se ztratily),krade (vlastní vily za miliony - zajisté ze své vlastní práce),ať se nediví ! ! ! Myslí si ,že může absolutně všechno! Nemůže ,zavřít, alespoň na deset let! Snad se jeho souputníci poučí!

Zobrazit celou diskusi