Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Milenka kmotra Janouška: Tajemství jejího tetování!

Autor: Jan Exner - 
20. dubna 2013
12:57

Jen s takovým moudrem lze být milenkou kmotra… Žádný obdivovatel dlouhých nožek Anny Tesařové (29), přítelkyně kmotra Romana Janouška (44), nemůže přehlédnout tetování na jejím levém kotníku. Stojí tam Nemo numquam fide, tedy Nikdy nikomu nevěř.

Důvod k tomu má i Janouškova manželka Simona (38), která musela rozdýchat choťův vztah s o patnáct let mladší milenkou i jejich Románka (1,5), s nímž se kmotr netají. Milenku se synkem vytáhl například ve středu na bazar luxusního dětského oblečení. Ona tam přišla v krátkých šortkách, takže nebylo možné nevšimnout si zručné práce tatéra. Přes snahu o sebevědomé, vyrovnané vystupování něco v jejím životě zjevně neklape. Na bazaru se totiž svěřila kamarádce: „Prožívám nejhorší období,“ pronesla. A postěžovala si, že se jí »ztratila prsa«...

Čemu nemůže věřit?

- Že se Janoušek kvůli ní rozvede, majetek má totiž psaný na manželku.

- Že chodí nakupovat k Vietnamcům. Ti ho totiž poté, co loni svým porsche srazil Vientamku (51) a snažil se ujet, asi moc nemusí.

- Že i ji za deset let nevymění za mladší »model« jako manželku.

Jak moc jsou rozdílné?

Dvě ženy jako přes kopírák, přesto různé:

Simona Janoušková

- Už brzy jí bude 40 let

- Bezdětná

- Tělo ji formovalo závodní plavání

Anna Tesařová

- Ještě nedozrála ani do třicítky

- Má s Janouškem synka Románka

- Potetované kotníky

- Křivky vypracovávala při golfu

dobrotka ( 20. dubna 2013 19:43 )

Jasne! Na manzelku prevedl vsechen majetek, aby mu nemeli co vzit, tak to ho drzi v CR A potrebuje cas, aby "vykmotroval" nejake dalsi penize takze proto nema cas cist obzalovaci spis a proto si nechal rezat i hlavu. Hraje o CAS a policie mu ho DAVA!!!!!!!!!!!!!!!!! Uz nekdo prosetril tu operaci hlavy? Uz doufate, ze je to zapomenuto a smeteno pod koberec??????? To byla JASNA a UCELOVA operace!!!!!!!!!!!!!!!

sores ( 20. dubna 2013 17:09 )

Už aby seděl v kriminálu a tam mu dali co proto.

xcarodejka ( 20. dubna 2013 15:49 )

Loutkoherec, kterému jeho vliv stoupl zřejmě do hlavinky až příliš. Často se to pak vymstí.

xcarodejka ( 20. dubna 2013 15:47 )

Boss bosssů, snad zasáhl i do spravedlnosti o znechutil tak mnohé.... Ovšem exisatuje něco jako bumerang.

dobrotka ( 20. dubna 2013 15:46 )

No jasne, jak jinak!!!!!Porusuje se i pravo na svobodu slova a vyjadreni. U tohoto clanku neni otevrena diskuse!!!! To by meli americane zkritizovat! A kdyz uz davaji azyl Cecencum, tak at ho daji i vsem priopalenym Cechum. Stejne je to podle nich jedno a to same http://***blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/195319/americane-kritizuji-cesko-kvuli-socialni-odlou cenosti-romu.html

Zobrazit celou diskusi