Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Milionář Malina: Potvrdili mu 5 let! Jeho synek mezitím randí s Bučkovou

Podnikatel Tomáš Malina (vpravo) dostal 5 let za kšefty s palivy, jeho syn Jakub (uprostřed) mezitím randí s misskou Bučkovou
Podnikatel Tomáš Malina (vpravo) dostal 5 let za kšefty s palivy, jeho syn Jakub (uprostřed) mezitím randí s misskou Bučkovou  (Autor: Archiv Blesku, ČTK)
Autor: simao, ČTK - 
11. března 2013
12:26

Rodina podnikatele Maliny na sebe v poslední době přitahuje značnou pozornost. Zatímco její hlavě dnes potvrdili pět let vězení za zpronevěru desítek milionů korun, Malina mladší randí s kráskou Eliškou Bučkovou.

Podnikatel Tomáš Malina zbohatl na obchodu s pohonnými hmotami. A měl přitom i vlivné přátele - spolupracoval třeba se zavražděným kmotrem Františkem Mrázkem (†47) a také s Tomášem Pitrem, respektive s "jeho" Setuzou.

Jenže právě při kšeftech s palivy měl Malina poškodit společnost Unipetrol. Podle žaloby měl podnikatel od firmy odebrat pohonné hmoty za 170 milionů Kč, rozprodat je, ale Unipetrolu nezaplatil.

Malina starší: 5 let za zpronevěru

Za peníze však pro sebe nakoupil výhodné akcie. Za 113,6 milionu měl pořídit akcie jedné ruské společnosti. Malina měl přitom za nákup paliv ručit nemovitostmi, za ty ale insolvenční správce dostal jen něco přes 16 milionů korun.

Vrchní soud v Praze proto dnes Malinovi za podvody a zpronevěru desítek milionů potvrdil pět let vězení. Malina také musí podle dřívějšího verdiktu soudu uhradit Unipetrolu vzniklou škodu, pohybující se kolem 75 milionů korun.

Malina mladší: Randí s Bučkovou

Podle Malinova advokáta Daniela Tetzeliho šlo mezi Malinou a Unipetrolem spíše o obchodní spor, jenže Vrchní soud rozhodl jinak.

Malinova kauzu na sebe přitom upoutala pozornost i kvůli rozhodnutí tehdejšího prezidenta Václava Klause, který podnikateli ze zdravotních důvodů odložil nástup do vězení.

Zatímco by si měl Malina starší odpykat svůj trest, jeho milionářský synek Jakub (25) si užívá. Na veřejnost prosáklo, že se dal dohromady s modelkou a Českou Miss z roku 2008 Eliškou Bučkovou.

pohadkamaje ( 11. března 2013 23:55 )

Největší hovädo jsi ty.

simonadavisdova ( 11. března 2013 20:59 )

Ahoj. Mezi lidma ted koluje novinka, jak si vydelat nejake penize. Je to na - www.DveBarvy.Chytrak.cz - Ja si takto vydelavam uz pres mesic a nemuzu si to vynachvalit, stejne jako znami, kteri mi to poradili Doporucuji to omrknout rychle, protoze brzy to uz nebude mozne!

lunatic ( 11. března 2013 20:51 )

Já se domnívám,ač jsem ve vězení nebyl,/zatím ? /,že to zas taková hrůza být nemusí . Pokud by člověku i snad hrozilo,že bude celu sdílet s někým - no tak bych ho ZABIL ... tím lze získat respekt ostatních i dozorců ... a docílit i toho,že by mě dali na samotku - tam bych psal knihy ... nedělejte z vězení "strašáka" - mnoho penzistů žije na SVOBODĚ & v NOUZI ...

frantacizek ( 11. března 2013 17:43 )

ta Eliška Bučková se asi definitivně zbláznila. Ta tu svou mámu zabije, už tak se za ní stydí, mám ten pocit. I když respektuji, že si vybírá partnery úměrně svému intelektu, přesto tentokrát sáhla opravdu evidentně na dno svých možností.

mrczech ( 11. března 2013 14:41 )

Děti nemohou za své rodiče, ale jejich peníze se hodí .

Zobrazit celou diskusi