Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Šikana na základce: Vypal jí už jednu, křičeli spolužáci

Autor: evak, mivrk - 
16. listopadu 2011
21:40

Základní a střední škola v Plané u Mariánských Lázní řeší případ tvrdé šikany, kdy dvanáctiletá dívka musela čelit slovním i fyzickým útokům svých spolužáků. Viníci se udali sami tím, že dali na Facebook video.

Dívky se na videu hádaly právě kvůli Facebooku. Zpočátku zbytečná debata však graduje. Nejvíc hecuje mladík, který video natáčí. "Tak vypal jí už jednu, baterka je slabá," komanduje starší dívku na videu, které uveřejnila televize Prima.

Oběť šikany nejdřív dostane několik facek, ale když se pokusí utéct, starší dívka za ní vyrazí a brutálně ji zmlátí. Dívenka nakonec zůstane ležet na zemi. Vše je doprovázeno smíchem a pokřiky ostatních dětí.

Škola se od případu distancovala a všechna fakta předala policii, na niž se obrátila i matka dvanáctileté šikanované dívky. Alarmující je, že než bylo video z Facebooku staženo, stalo se mezi dětmi hitem.

queens2 ( 12. prosince 2011 22:09 )

Seřezat jejich rodiče , za to jak je vychovali , je to jejich vizitka !!!! Je fakt, že stát se to mému dítěti, tak si to vyřídím taky rovnou ve škole s nimi a podám trestní oznámení na rodiče ...je to hnus!!!!!!!!

sikulackem ( 22. listopadu 2011 03:16 )

Předpokládám že bi na vás ta samá škola podala žalobu že jste se odvážil na něco takového pomislet nebo zvednout hlas na útočníky kteří napadají vaše dítě.Spíše bych zažaloval školu že jste jim svěřil dítě a ono není bezpečné ani ve škole.

sikulackem ( 22. listopadu 2011 02:57 )

Rvali se na schdišti a pozemku školy což není až tak ulice.

sikulackem ( 22. listopadu 2011 02:54 )

Jako děcka jsme se prali také ale na této škole se toto děje na pozemku školy,případně i uvnitř školní budovy a pokud některý z rodičů zasáhne tak se setká ze strany vyučujících s reakcí naprosto neadekvátní až s osočováním že mu do tohoto nic není že je to školní prostor a že nemá pedegogické vzdělání.Na takovéto chování měla škola reagovat předpokládám jinak než tím že se toto děje po vyučování.Policie bezpečnou školu nezajistí a podávání trestních oznámení až když se něco takového stane je trošku pozdě.S títo přístupem si naše děti budeme muset vodit do školy i domů,příp.jako SRPŠ platit školní ochranku.

jahodove_ticho ( 18. listopadu 2011 01:14 )

zaplatim za jméno a adresu toho kluka nebo holky: DavidCheco@seznam.cz

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání