Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Útok na hodině biologie: Sestry brutálně zbily spolužačku!

Video se připravuje ...
Autor: evak, INT - 
30. října 2011
14:24

Studentka Jillian Saldago (14) protrpěla dlouhých sedm minut bití a kopání. Na střední škole v Chicagu ji napadly starší a silnější sestry s brutalitou, která překračuje všechny meze. Na hodině biologie ji začaly bít. Roztrhnout je nedokázala ani učitelka. Šikanu ukončila až přivolaná ostraha školy.

Dívky si ji podaly přímo na hodině biologie. Video z ní natočil jeden z žáků a matka  oběti Maria je mu za něj velmi vděčná. Dokazuje totiž to, že situace na školách, co se týče šikany je mnohdy horší, než si rodiče a učitelský sbor myslí. Když pak dojde na brutální útok, nevědí, jak se k němu postavit. "Tyto věci se konečně musí řešit," řekla Maria.

Šikanovaná dívka proti svým protivnicím nic nezmohla. Utrpěla otřes mozku a její tělo "zdobí" množství škrábanců a modřin. "Úplně zešílely. Pustily se do ní a mlátily ji hlava nehlava," promluvila o útočnicích Jillianina kamarádka. Útok ji ale nepřekvapil, Jillian byla pod palbou šikany takřka denně.

Na videu, které zveřejnila televize Nbcchicago, lze vidět, že situaci nezvládla ani učitelka, která se do bitky chce vmísit. Vzhledem k tomu, že jsou ale útočnice korpulentnější postavy, nemohla s tím nic dělat. Situaci se podařilo dostat pod kontrolu, až když přiběhla bezpečnostní služba.

Agresivní dívky už byly podle dostupných informací ze školy vyhozeny. "Bezpečnost studentů je u nás na prvním místě a uděláme všechno pro to, aby byla škola bezpečným místem pro výuku," komentovala událost mluvčí školy.

petrzmisa ( 1. listopadu 2011 13:24 )

Uf, na místě matky postižené dívky/oběti, bych si na útočnice někde počkala. Pokud možno s partou několika otrlých dospěláků. Tyče v ruce. Pistole za opaskem. Masky na obličeji. Samota. Neublížila bych, ale těch pár minut naprosto šíleného psychického pekla, by nikdy nezapoměli. A vzpoměli by si pokaždé, kdy by potkali napadenou a šikanovanou dívku. S takovými nic jiného nezmůžeš...

e.44 ( 31. října 2011 12:59 )

brekekesalami, souhlas

brekekesalami ( 30. října 2011 23:14 )

pokud myslíš, ze je Chicago v Čechách

brekekesalami ( 30. října 2011 23:13 )

když se nechaj... na pajdu leze kdejakej blbec a nemá na to. Snaží se bejt s děckama kamarád, přidává si ho do přátel na FB a dovolí jim tykání a pak se diví. Zvláštní, že nejlepší učitelé si umí udělat ve třídě pořádek, že je slyšet i spadnout špendlík. Jenže učit chodí řada blbců, co na to nemá.

hofihofi ( 30. října 2011 23:07 )

A povsimnete si na rozdil u nas a v usa, tam je okamzite vyhodeji ze skoly a jeste zavrou, u nas se to nesmi, a to cigosi dobre vedeji.

Zobrazit celou diskusi