Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Za co dostávala Brožová 70 tisíc?

Autor: Kočová Květa, jak - 
19. srpna 2010
06:20

Zpěvačka Kateřina Brožová (42) brala za vystoupení pro ČSSD honorář 70 tisíc Kč, a celkově si tak od svého obdivovatele Jiřího Paroubka (57) přišla na více než milion. Čtenář Blesku poslal foto z vystoupení ve Valašském Meziříčí, aby prý všichni věděli, za co to dostávala.

„Brožová zpívala asi 30 minut. Dorazila pozdě, protože si spletla Valašské Meziříčí s Velkým Meziříčím… Hned si ale stěžovala, že je jí u nás zima,“ vzpomínal čtenář. Politovat ji v tu chvíli mohla asi čtyřicítka lidí. „Před ní zpíval Petr Muk, kterého poslouchalo asi 200 lidí. Sotva ale na pódium vylezla Brožová, skoro všichni odešli,“ tvrdí čtenář.

„Brožová v kampani neúčtovala ČSSD žádný honorář,“ oznámila včera strana v prohlášení. To ale ostře kontrastuje s tím, co řekla sama Brožová v květnu: „Nějaký honorář mám. Pořád vystupuju jako zpěvačka, ne jako kandidátka.“ Teď nereaguje na dotazy.

yogi.bear ( 19. srpna 2010 12:55 )

nekdo dostava nekdo dava a za co se pta jenom krava!

zirafa ( 19. srpna 2010 11:25 )

ondatra ( 19. srpna 2010 10:44 )

Kvůli nám se vzdává trůnu, klenotů i katedrál? To zní opravdu neuvěřitelně.

ales1 ( 19. srpna 2010 10:18 )

no a ? Lepší za blbou Brožovou než za nějakou opravdu účinnou předvolební kampaň. Když už jsme jim dovolili nějaké příspěvky za hlasy atd., tak jsou to jejich peníze. Do pronájmu Liháku nám také nic není.

simeon ( 19. srpna 2010 09:53 )

jaké své ty moulo? Myslíš že to dávají ze svého platu na který se jim skládáme? Ne, je to z kasy ČSSD kterou jim plníme z našich daní za hlasy ve volbách, za dotace stran za křeslo ve sněmovně, za každé křeslo v senátu... další prachy z nás ždíme lidový dům maximálním pronájmem z náhrad na kanceláře... všechno jen naše/veřejné peníze (jestli si myslíte že na to jde jediná koruna z jejich poctivé práce nebo podnikání které každý druhý provozuje pak jste slušně naivní) o kterých by mělo být naprosto jasné kam jdou a jak se s nimi hospodaří. Však pořád jen mluví o transparentnosti. Samozřejmě nejde jen o oranžové, ale o všechny strany. Až budou finančně nezávislí pak at si utrácejí horem dolem aniž by komu do toho co bylo, ale dokud budou rozhazovat z našich daní místo toho aby se chovali sociálně a pomohlo to skutečným lidem, ne jen jim a jejich kamarádům pak nemají nárok na takovéhle mlžení, zapírání ani zbytečné rozhazování

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa