Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Pětiměsíční chlapec se topil v bazénu: Matka ho vytáhla už modrého, přesto dítě přežilo

Autor: csk - 
17. června 2018
20:01

V pondělí se stal v americkém Texasu malý zázrak. Sedmnáctiměsíční Elijah se celých pět minut topil v rodinném bazénu. Naštěstí přežil a rychle se zotavuje.

Dvouletý Jaelyn a jeho mladší bráška Elijak se tajně vkradli na rodinnou zahradu. Jejich malé dobrodružství málem skončilo tragicky. Malý plavec Jaelyn vlezl do bazénu a Elijah ho tam následoval. Batole se okamžitě začalo topit a když si Jaelyn uvědomil, že záchrana je nad jeho síly, okamžitě běžel zpět do domu a volal o pomoc.

Celých pět minut uběhlo od chvíle, kdy se začal topit, než ho jeho matka Tanah vytáhla ven z vody. Malý Elijah už začal modrat. Matce zběsile tlouklo srdce a okamžitě volala číslo 911. Chlapeček nejevil žádné známky života a matce zbývalo čekat na záchranu a modlit se. Jakmile jí v telefonu začal operátor odpovídat, jako by se do malého tělíčka začal vracet život.

„Nevěřila jsem, že svého synka ještě někdy uslyším dýchat. Byl to nejhorší den v mém životě,“ svěřila se Tanah na Facebooku. Elijah se v dětské nemocnici začal rychle zotavovat a podle lékařů jeho mozek nejeví žádné známky poškození.

VIDEO: Zázrak! Malý chlapec přežil extrémní podchlazení.

Video  Zázračné dítě: Chlapec přežil extrémní podchlazení!  - tv JOJ
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

mazd ( 18. června 2018 11:08 )

europa ( 18. června 2018 04:28 )

Mně to vůbec nepřekvapuje. Páni redaktoři Blesku zřejmě vychodili jen pomocnou školu, a to ještě se špatným prospěchem.

Zobrazit celou diskusi