Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Viróza šéfa Evropské komise? Pusa na pleš, facky premiérům a Orbán diktátorem

Autor: val - 
10. listopadu 2015
17:05

Internetem se začalo šířit video, ze kterého nebude mít šéf Evropské komise Jean-Claude Juncker radost. Nevyplývá z něj sice, že by byl Juncker opilý, ale jeho počínání na videu tomu napovídá. Předseda EK tam ve veselé náladě přátelsky fackuje vysoké evropské státníky, pochoduje a poměřuje si s nimi kravaty. Maďarského premiéra Viktora Orbána zase přivítal jako "diktátora". 

Video pochází ze summitu východního partnerství, které se uskutečnilo letos v květnu v litevské Rize. Šířit se ale začalo až nyní. Zásluhu na tom má i český europoslanec za ODS Jan Zahradil, který záznam sdílel na Facebooku a nezapomněl u něj připomenout slavnou kauzu „viróza“, která před dvěma lety postihla prezidenta Miloše Zemana.

„Slavná domácí scéna s korunovačními klenoty má dynamickou evropskou konkurenci. Zde zjevně nalitý předseda E. Komise Juncker dělá ostudu při vítání členů E. Rady. Salutuje, pochoduje, fackuje, vtipkuje. Fakt jsem rád, že jsem pro tuhle postavičku nehlasoval,“ okomentoval video.

O Junckerovu popularitu se v Česku postaral europoslanec Jan Zahradil (ODS) O Junckerovu popularitu se v Česku postaral europoslanec Jan Zahradil (ODS) | Facebook

O Junckerově zálibě v pití se vedou spekulace delší dobu. Například britský Telegraph už loni v červnu uvedl, že debaty o jeho konzumaci alkoholu vzrůstají. Jeden z jeho zdrojů dokonce uvedl, že Juncker snídá koňak.

Video Předseda Evropské komise je víc než jen přátelský... - youtube.com
Video se připravuje ...

datelobecny ( 10. listopadu 2015 17:20 )

Alkoholik, lhář a zloděj = Juncker. A taková troska rozhoduje o našich životech!!!

Zobrazit celou diskusi