Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Proč měl prezident Zeman na dovolené nohu v igelitu?! Hrozila mu infekce

Autor: Vera Renovica - 
11. července 2017
18:00

Opatrným krokem kráčí prezident Miloš Zeman (72) k Veselskému rybníku, aby se nalodil na svůj gumový člun a opřel se do vesel. Ale co to má na té noze?!

Zeman v důsledku cukrovky trpí neuropatií dolních končetin, kvůli níž necítí nohy a často vrávorá. S tím souvisí i jeho problémy s chodidly. Levý palec mu operovali před pěti lety, teď evidentně dělá neplechu pravý.

Když kráčel k rybníku v Novém Veselí trávit čas na své legendární nafukovací »jachtě«, měl pravé chodidlo ve své gumové botě do vody až po kotník omotané igelitem.

„Jde o doporučení lékaře vzhledem k tomu, že pan prezident má droboulinké poranění palce, a jak známo, u diabetiků je třeba zvýšené opatrnosti,“ objasnil pro Blesk hradní mluvčí Jiří Ovčáček.

Právě ne vždy ideálního zdravotního stavu hlavy státu se snaží využít jeho vyzyvatelé ve volbě prezidenta roku 2018. „V mém případě je jediný důvod (kritiky, pozn. red.) to, že špatně chodím, což je sice nemilé, ale už jsem jednou říkal, že politika se nedělá nohama, ale mozkem,“ míní o své v poslední době čím dál nejistější chůzi Zeman.

Pravda ale je, že v poslední době jeho lidé značně omezují náročnost prezidentského programu. V pondělí a úterý čeká Zemana odpočinek na zámku Lány, od středy už bude na Hradě…

Čím vlastně prezident trpí? Neuropatie je poškození nervů, u Zemana údajně vzniklo v souvislosti s cukrovkou. Začíná ztuhlostí či brněním prstů u nohou, může končit takřka totální necitlivostí.

VIDEO: Ani letos nemohl Zeman vynechat svou tradiční jízdu na člunu...

Video  Pirát z Vysočiny: Zeman znovu vyplul na rybník, fanynky mu mávaly.  - TV Nova, Hudební banka.cz
Video se připravuje ...

 

kardinal25 ( 15. července 2017 12:54 )

buran a debil. kdyby raci koukal na kurvy a pil bechera

avina ( 12. července 2017 17:03 )

Prezident MZ je v pohodě. Vyhrál volby- vysmál se těm, co ho tenkrát ve volbách zaprodali /Klaus/-důchod si užívá v pohodě s péčí . To Rodiče pisálků- kritiků nemají, musí si péči zaplatit. Následná péče díky této funkci je zajištěna- ostatní závistivci puknou Havel neuměl plavat. Při cestě z hospody skončil v potoce, zápal plic....

elektrokutilkutil ( 12. července 2017 14:48 )

Zeman opravdu reprezentuje český národ. Ostatní, mají -li jakékoliv problémy, tak se nenechají fotit, či natáčet video. O jakou diagnozu u něj jde neumím posoudit, nejsem lékař.

housenkaa ( 12. července 2017 13:59 )

Naprostý souhlas, je to děs běs, jako když vedou chovance z ústavu. Je to nemocný člověk což je na první pohled patrné.

pepen ( 12. července 2017 13:50 )

Ať se na mě nikdo nezlobí...ale president by měl vždy na veřejnosti vypadat důstojně.On nemá na sportovní trenýrky-když jde přes vesnici a ví, že tam budou média.To je opravdu jak postižený člověk!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa