Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Tajemství prezidenta odhaleno: Donald Trump si neposednou kravatu slepuje izolepou!

Autor: shp - 
6. března 2017
12:30

Je hlavou Spojených států amerických a miliardářem. Přesto se v některých situacích uchyluje Donald Trump (70) k těm naprosto nejjednodušším řešením zapeklitých problémů. Na neposednou kravatu vytasil starou dobrou izolepu.

Trumpův jednoduchý trik odhalil vichr, když prezident přistál s letounem Air Force One na Mezinárodním letišti Orlando. Jakmile vítr zafoukal, otočil Trumpovu kravatu a tajemství hlavy USA bylo odhaleno.

Pozorní fotografové mačkali spouště svých zařízení ostošest, protože si všimli, že Trumpova kravata drží pohromadě díky triku jako ze základní školy. Prezident ji slepil izolepou.

V jednoduchosti je síla. Trump je někdy jednoduchý až příliš, říkají však odpůrci amerického prezidenta.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

pozorovatel1952 ( 10. března 2017 21:27 )

Kiska: Do r. 1989 zaměstnán jako placený předseda SSM ve fabrice Pak v USA u benzínové pumpy Po návratu na Slovensko založil lichvářskou firmu. Když se napakoval, prodal ji a šel dělat prezidenta... Závidět? Jdu blejt

sensadrak ( 6. března 2017 15:04 )

Kdy a kde se prezident Havel opil a pozvracel? Můžeš to dosvědčit nebo jsi tady za hlupáka? Tyhle bláboly šíří bývalí estébáci, zřejmě jsi jedním z nich. Ještě něco, závidím vám pana prezidenta Kisku.

TrojanSlovakia ( 6. března 2017 14:22 )

 Havel, keď sa opil celú kravatu ozdobil nechutnou vzorkou. To je fakt. Zvyknite si, že Clintonka s finančnou podporou saudských fondov, ktoré financujú aj IS PREHRALA. 😁

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa