Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Okamura: Bydlím se synem, exmanželka je kamarádka. Bobošíková: U mě doma velí manžel

Jana Bobošíková a Tomio Okamura se svými partnery: Manželem Pavlem a přítelkyní Monikou Talašovou
Jana Bobošíková a Tomio Okamura se svými partnery: Manželem Pavlem a přítelkyní Monikou Talašovou  (Autor: Foto Blesk - Jan Tůma, Petr Novotný)
Autor: simao, vr - 
23. října 2013
16:30

Také o svém rodinném zázemí se dnes při duelu na Blesk.cz rozpovídali volební lídři Tomio Okamura a Jana Bobošíková. Šéf Úsvitu prozradil, že bydlí se synem, se svou exmanželkou je kamarád a otázce na výrazně mladší partnerky se vyhnul. Rázná šéfka bloku Hlavu vzhůru Jana Bobošíková pak dodala, že u ní doma velí možná poněkud překvapivě manžel. Co dalšího prozradili?

"Bydlím se synem, kterému je 19 let, takže jsme ve vzájemné symbióze, jelikož jsme oba velice pracovně vytížení (u syna se kombinuje škola s prací), takže se vracíme domů pozdě večer. Já ženatý nejsem, takže se mne Vaše otázka přímo netýká," odpovídal na chatu Blesk.cz Tomio Okamura na to, co si myslí o tendenci stárnoucích mužů vyměňovat své manželky za "novější zboží".

Okamura je přitom známý tím, že má dvakrát mladší partnerku, než je on sám. "Myslím, že je svobodnou volbou a výběrem každého, s kým bude trávit život," dodal. A navrch poznamenal: "Když jsem se rozváděl, tak mojí manželce bylo 21 let a mě 25 let."

To Janě Bobošíkové přijde zvláštní, když má starší muž po boku mladou dívkou. "Vyměňovat manželku, se kterou vychoval muž děti, za mladší model, považuji za nedospělé a hloupé," poznamenala rázně. Zároveň však dodala, že u ní doma velí její manžel. Podívejte se na reportáž z návštěvy Okamury a Bobošíkové v naší redakci.

Video  Tomio Okamura a Jana Bobošíková dorazili na chat do redakce Blesku  - Jan Jedlička, Vera Renovica
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

macay ( 24. října 2013 15:12 )

www.youtube.com/watch?v=_87QzFKpgrs

george77 ( 24. října 2013 02:05 )

Mě by jen zajímalo jestli se po volbách budou řešit další korupční kauzy. Je vůbec možný, aby se došetřili třeba podvody při privatizaci? Viz následující kauza www.volbydnes.cz/podvod-pri-privatizaci-prazskych-vodovodu-a-kanalizaci

doktorka6 ( 23. října 2013 23:45 )

No, tak jsem si je poslechla a můj názor: on je špatný herec a ona špatná politička. Oba stoji za prd ! Je až dojemné, jak narcis (p.Klaus) tuto paní velebí. Prý hlavu vzhůru je potřebné heslo pro tyto dny. Fuj, tomu se to kecá když má 240 tis. měsíčně, chtěla bych ho vidět, jak by nesl hlavu vzhůru s průměrným důchodem...případně mateřskou v ČR...chudáci. Ti nás mají za úplné blbce www.zmena.cz - těm to dám-průzkumy jsou manipulace!!

aluman ( 23. října 2013 17:01 )

Kdyby se to bralo poctivě za posledních dvacet let tak by pod tím Mládkovým kladivem na parazity muselo skončit i zhruba stejně socdemáků jako modrejch.

horstfuxteleshop ( 23. října 2013 16:46 )

komouši a socdemáci už domlouvají po hospodách scénář povolební koalice, na místě modrých strak a jejich nenažraných mecenášů bych prchal z česka, zejména daňové úniky a daňové přiznání za posledních dvacet let bude velmi zajímat kladivo na parazity, pana Mládka, ne nadarmo se v TV ukazovaly nově vymustrované basy ve kterých skončí představitelé minulé koalice

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa