Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Liška se svléknul v gay klubu: Lákal voliče na zelené spodky

Autor: sch, lbp - 
20. října 2013
17:20

Boj o voliče je v posledních dnech tak silný, že čím větší bizarnost, tím (možná) větší úspěch. Své o tom vědí všechny politické strany, avšak jejich spoty často pokulhávají stejně jako volební program. Docela zajímavou cestou jdou ale zelení. Třeba jejich šéf Ondřej Liška láká voliče na svoje spodky!

Šéf Strany zelených Ondřej Liška (36) zavítal v sobotu do pražského gay clubu StaGe, kde se v rámci párty jednoho butiku se spodním prádlem oblékl do zelených trenek a prošel se v nich mezi velmi překvapenými homosexuály.

„Napadlo mě to spontánně, když jsem tady ty trenky viděl vystavené,“ řekl Blesku Liška. Ten přišel do klubu se svými kamarády a bavil se až do pozdních nočních hodin. Neopomenul přitom návštěvníkům párty připomenout, co všechno pro homosexuály chtějí zelení v případě úspěchu ve volbách prosadit.

Zářivě jedovatá

Fotky si pak nahrál na facebook, kde svou módní přehlídku zhodnotil jako dobrou párty. Uživatele sociálních sítí by spíš než fotky z gay baru ale mohla zaujmout Liškova profilová fotka. Ta totiž vypadá spíš než jako podpora jeho strany, jako nálepka ze sudu s biologickým odpadem.

pepaz ( 22. října 2013 12:54 )

je to jen ctyrprocentni mensina a ty potrebujes 5 procent.

salto ( 21. října 2013 08:53 )

Nic proti bu..rantům (pokud je nemám za zády), ale Liško ty seš vůl jak anděl (doufám, že ses řádně máznul Indulonou, když si jim lezl do p....). Bože to je ale elita národa....

fantom88 ( 20. října 2013 19:42 )

no to je humáč

cityjail ( 20. října 2013 19:01 )

Další politik zteplal?

naidka ( 20. října 2013 18:40 )

Měl si vzít do gay klubu místo zelených spoďárů fíkový list, to by bylo pro SZ ještě výstižnější.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa