Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

VÍME PRVNÍ! Zazvonily zvony, cinkly prstýnky: Nagyová a Nečas jsou svoji!

Jana Nagyová a Petr Nečas jsou svoji!
Jana Nagyová a Petr Nečas jsou svoji!  (Autor: archiv Blesku)
Autor: sch - 
21. září 2013
15:08

Očekávaný den D je tady! Expremiér Petr Nečas a Jana Nagyová jsou svoji! Blesku to potvrdil očitý svědek, který si nepřál být jmenován! Jeden z nejsledovanějších párů posledních měsíců si ano řekl v sobotu krátce po poledni na zámku Mcely.

Už několik dní si vrabci na střeše šuškali, že se chystá velká událost. A dnes se ze zákulisních informací stala krásná skutečnost. Expremiér Petr Nečas si vzal bývalou šéfku svého kabinetu Janu Nagyovou. Ženu, se kterou posledních několik měsíců „randil“.

Na tajňáka za každou cenu

Nagyová i Nečas jsou pěknými tajnůstkáři. Nejdříve tajili svůj vztah na pracovišti, později i mimo něj. Do hotelu na rekreaci jeli dokonce pod falešnými jmény. A teď tajili i svatbu. Do poslední chvíle nebylo známé místo ani přesný datum konání!

Svatba na zámečku

Podle prvních informací to vypadalo, že se svatba konala na průhonickém zámečku u Prahy, sjížděly se tam luxusní limuzíny, nakonec ale na povrch vyplulo, že jd eo jinou svatbu. Podle serveru parlamentnilisty.cz se vzali krátce po poledni na zámečku Mcely.

Podrobnosti stále připravujeme.

Pokud máte fotografie ze svatby, pošlete je na tip@blesk.cz, finanční odměna vás nemine!

Nechtějí soupeřit

A city podpoří ještě právní výklad. Pakliže by se nebrali z čisté lásky, druhotný důvod je jasný. Manželé totiž proti sobě nemusejí vypovídat. A tak by se oba mohli vyhnout rozepřím doma po nevlídné výpovědi u soudu ke korupční kauze na vládě.

Kauza Nagyová

Nad úřadem vlády se jednoho dne před několika týdny slétli supi a do budovy naklusali policisté z kriminálky. V poutech odvedli některé politické špičky a v následujících dnech se policie zajímala o Nagyovou a potažmo Nečase. Právě blonďatá domina nechala sledovat nyní už bývalou manželku svého budoucího manžela vojenskou rozvědkou, možná už tehdy měla s bývalým premiérem jasné plány.

1946 ( 23. září 2013 19:38 )

Odporná sebranka.

jara261 ( 23. září 2013 11:31 )

adelinda ***inda

jara261 ( 23. září 2013 11:29 )

JÉ TO JSOU NESMYSLY!ALE JÁ S VÁMA CÍTÍM.TO BUDE DOBRÝ!

illis ( 22. září 2013 20:17 )

adelinda jara261 je zjevně mimo. Kdo jí nakukal, že Jana Nagyová, herečka, která hrála Arabelu je její matka. No ta by to s touhle Nagyovou vyhrála. Nehledě na to, že věkově to jaksi není ani možné. Zajímavé by bylo zjistit, kdo jsou podle jara261 ti odmítnutí politici, kterými Nagyová opovrhovala .

jity ( 22. září 2013 19:09 )

Nagyová měla také něco odřeného?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa